calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Gile otkrio detalje veze sa Aleksandrom Prijović! Bili smo kao vuklan! “Produkcija me je TUKLA?! UPIŠKILA sam se od STRAHA! Uništili su mi ŽIVOT!” Ivana Keneški ISPOVIJEST Kako na ovo reaguje Gastozova djevojka? Sada je jasno da će nastati problem! Anđela kad sazna? Milica kroz suze otkrila sve što je boli! Nisam zaslužila ovo! Živim da mu ulice kažem sve! Nije moglo ostati u njoj: Fatima odala veliku tajnu “Kačavenda je FOLIRANT! Sada pere Anđelu!” Ana Ćurčić “Dužna je 7000 eura, a glumi…” Goca Tržan URNISALA Ivana Marinkovića?! “Svaka baba zna koliko je puta do sada…” Ekskluzivno! Saša Mirković najavio šta nas očekuje na Hype TV Drama u Novom Pazaru! Haos na ulicama, odjekuju topovski udari, povrijeđen policajac Dokle više?! Novi slučaj nasilja nad životinjama u BiH usijao društvene mreže (VIDEO) Hejteri, slabi ste! Elmedin odgovorio na prozivke da ne radi ništa dok izigrava dimnjačara “POJEŠĆE TE MRAK! Moram da zatvorim firmu, plašim se za sebe i svoju porodicu” Nakon diskvalifikacije, rijaliti učesnik progovorio o PRIJETNJAMA (VIDEO) Još jedan roditelj prijavio nasilje nad djetetom u Bošnjačkoj gimnaziji Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA “JA UGOVOR S PINKOM NEMAM, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila” Anđela otkrila da od učešća NIJE DOBILA NI DINAR?

SANDRA AFRIKA UHVAĆENA SA OŽENJENIM MUŠKARCEM U ITALIJI! Evo o kome je riječ, svi ga znate, poznati je košarkaš i zavodnik

Objavio: RHT
12/07/2024 9:00 AM

Sandra Afrika uhvaćena sa oženjenim

Košarkaš Ife Lundberg, koji je nedavno potpisao ugovor s Partizanom, navodno je ugostio Afriku u Italiji.

Sandra Afrika uhvaćena sa oženjenim/ Foto: instagram


Sandra Afrika svoj ljubavni život godinama pokušava da sakrije od očiju javnosti, a sada su ponovo isplivali detalji.

Naime, košarkaš Ife Lundberg, koji je nedavno potpisao ugovor s Partizanom, navodno je ugostio Afriku u Italiji.

Sandra je na poziv oženjenog sportiste otputovala u Toskanu, prenose mediji.
Lundberg je nedavno na svom Instagram profilu objavio svoju fotku koju je pratila pjesma “Djevojka tvog druga”, koju izvodi upravo Afrika. Nakon toga njih dvoje su se navodno spojili.

Otpočeli su komunikaciju i postali veoma bliski, a ona je na Instagramu najavila ovo putovanje tako što je objavila fotografiju zalaska sunca, dvije spajalice i broj jedan, dok je poznato da ovaj košarkaš baš taj broj nosi na svom dresu.

Čitajte i ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin fizički napao Memu zbog Fatime i Jane! OPŠTI HAOS (VIDEO)

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Sultan iz Gornje Višnjice danas je oštro odgovorio na pitanje našeg voditelja Sulejmana Meme Haljevca o Fatimi i Jani. Tom prilikom došlo je i do fizičkog kontakta!

Uslijedio je opšti haos…

Kasnije je Elmedin nagazio na morskog ježa…

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS