calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZNENADA UMRO GLUMAC STEFAN RADUSINOVIĆ! Sjajna utrka i dramatična završnica: Noa Lajls je najbrži čovjek na svijetu MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! ANITA STANOJLOVIĆ U POLICIJI? STRAVIČNE PRIJETNJE!? Hitna reakcija nadležnih organa! BEZBJEDNOST JOJ JE OZBILJNO UGROŽENA? Kako je u Tuzli pao ubica iz Srbije: Predrag Ratković se skrivao kod sina Margarete Hadžić i članova obezbjeđenja pjevača Darka Lazića – Svi rade za Merseda Hadžića Švicarca EMINA JAHOVIĆ PRIJE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) ASMIN PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Ne može više da izdrži, hitno se oglasio i javno priznao TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku OGLASIO SE FHMZ: Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna

Banjalučanin vozio sa 2,77 promila alkohola u krvi: Učestvovao u saobraćajnoj nesreći! Prnjavorčanin “napuhao” 3,42 g/kg

Objavio: RHT
11/07/2024 12:45 PM

Učestvovao u saobraćajnoj nesreći

Banjalučka policija uhapsila je M. J. iz tog grada jer je kao vozač učestvovao u saobraćajnoj nesreći sa materijalnom štetom, a alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo od 2,77 g/kg alkohola u organizmu.

Foto: Pixnio – ilustracija

Vozio sa 2,77 promila alkohola u krv

Njega su juče uhapsili pripadnici Policijske uprave Banjaluka oko 16.40 časova.

Isti dan uhapšen je i pijani Prnjavorčanin S.N. koji se kao pješak pijan kretao po kolovozu i ometao druge učesnike u saobraćaju. 

S.N. je alkotestiran i utvrđeno prisustvo od 3,42 g/kg alkohola u organizmu.

Na Ramskom jezeru se utopio muškarac iz Gornjeg Vakufa

Pročitajte i: Na Ramskom jezeru se utopio muškarac iz Gornjeg Vakufa.

Tijelo S.B.(48) u 21:50 sati izvukli pripadnici ISS-a Mostar

S lica mjesta. Ramski portal

Na Ramskom jezeru, u mjestu Podbor, jučer se u poslijepodnevnim satima dogodio tragičan slučaj kada se utopio S.B. (48) iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Više saznajte OVDJE.

DEJAN DRAGIJEVIĆ PROMIJENIO ISKAZ!

Pročitajte i: DEJAN DRAGIJEVIĆ PROMIJENIO ISKAZ! NEGIRAO DA JE UBIO MALU DANKU!


Dejan Dragijević (50)
,
 osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2) 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, jutros je ponovo doveden iz pritvorske jedinice u Zaječaru u kojoj se nalazi od hapšenja u aprilu, u Više javno tužilaštvu u Zaječaru!

Foto: Hype

Kako “Alo” saznaje, on je počeo da iznosi odbranu pred Višim tužilaštvom u Zaječaru danas nešto poslije 10 sati.

Više saznajte OVDJE.

BEBA PREMINULA OD TOPLOTNOG UDARA! Sa roditeljima bila u čamcu na +48 Celzijusa! OGLASILA SE NJENA MAJKA TANJA

Pročitajte i: BEBA PREMINULA OD TOPLOTNOG UDARA! Sa roditeljima bila u čamcu na +48 Celzijusa! OGLASILA SE NJENA MAJKA TANJA.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS