calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LAŽNI PASOŠ, LAŽNI PAPIRI… Anđela Đuričić POKUŠALA DA SAKRIJE SRAMOTU! Nakon MONSTRUOZNOG PLANA O SAMOUBISTVU, isplivali detalji NEZAKONITIH RADNJI “BOLJE DA ME DUŠICA NE VUČE ZA JEZIK! Imam FOTOGRAFIJE čime se bavi i šta radi!” Anđela Đuričić ucjenjivala i prijetila Jakovljevićevoj? ŠOK! “MUČKI SU GA TUKLI OPERISANOG OD KARCINOMA” Marija Kulić u POLICIJSKOJ STANICI: “Ležao je nepomično na podu” Selektor Barbarez poslije poraza protiv Nizozemske: Ako ćete ikoga kriviti, krivite mene Dnevni horoskop za nedjelju, 8. septembar 2024. godine: Ovan će se opariti, Djevica sumnja u partnera, a Vi? Aleks raskrinkala Cara: SAMO BOLESTAN UM MOŽE KAZATI DA SAM BILA U VEZI DOK SAM BILA TRUDNA! Progovorila i o novom dečku SVE JE KRENULO PO ZLU! Željko Mitrović se zapalio uživo u programu, kamere se odmah sklonile! SKANDAL! Astrolozi tvrde da su ovo najpouzdaniji horoskopski znakovi FILIP CAR IMAO S*KS SA ANĐELOM I DUŠICOM?! Isplivala prljava istina van kamera! Skandalozni detalj ugledao svjetlost dana! LIGA NACIJA Težak poraz “Zmajeva” u Ajndhovenu Lepu Brenu ismijavaju zbog pretjeranog korištenja Photoshopa ANĐELA ĐURIČIĆ ŽELJELA IZVRŠITI SAMO***STVO U RIJALITIJU DA BI NAUDILA ČELNICIMA PINK TELEVIZIJE! “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživjela stravičan napad obezbjeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili pištolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO) Kraljica Kamila snimljena u društvu bivšeg supruga kojeg je godinama varala s Čarlsom STANISLAV ODVEO NOVU DJEVOJKU U SELCE!?Maja će izgorjeti od bijesa GREŠKA ŽIVOTA! Matora se odlučila na DRASTIČAN KORAK nakon RASKIDA s Anitom: Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO

ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU Vanredno stanje! “Lažeš ko pas. Ti si ološ…”

Objavio: RHT
11/07/2024 10:45 AM

ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU

Situacija se zahuktava

Foto: Printscreen/TvPink

Žestok sukob desio se u rijalitiju, a glavni akteri bili su Uroš Rajačić i Borislav Terzić.

ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU

Oni su se pokoškali nakon što je Terza javno rekao šta misli o cimeru, što je Uroša izvelo iz takta.

– Ša misliš, ko je iskreniji kada je riječ o Urošu i meni – upitala je Jelena.

Foto: Printscreen/TvPink

– Meni je rekao da pismo nije ostavio slučajno u džepu, nego ga je namjerno sačuvao – kazao je Terza.

– Kako samo lažeš, ne znam kako te nije sramota. Lažeš ko pas. Ti si jedan ološ. Uništio si Ivanu život, uništio si mu život i brak – kazao je Terza.

– Ti si najveći smrad. Ti si jedna obična sprdnja od osobe. Janjuš ti se šprdao, a sad se druži sa tobom, jer te žali – dodao je Terza.

Zbog žestokog okršaja moralo je reagovati i obezbjeđenje.

URADILA SI MI ISTO ŠTO I GOCA TRŽAN Ivan Marinković van sebe

Pročitaj i: URADILA SI MI ISTO ŠTO I GOCA TRŽAN Ivan Marinković van sebe, progovorio o nevjerstvu pjevačice, otkrio kako ga je prevarila.


Ivan Marinković
 se ne smiruje otkako je saznao da ga je Jelena prevarila sa cimerom.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/Instagram/gocatrzan

Marinković je danas ponovo napao Jelenu u pušionici i ušao s njom u žestoki verbalni okršaj.

– Ti si poslije šest godina našla da govoriš da tvoja mama nije bila za naš odnos. Alo, poslije šest godina! Ti sad kao meni na taj način vraćaš jer ja navodno nisam pokazivao zainteresovanost za tebe. Klupko je sad odmotano, sad treba da se nadmećemo, je l’ to hoćeš? Pokazala si sad sve – rekao je Ivan.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS