calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

Novak Đoković otkrio tajnu čudesnog oporavka od operacije koljena: Nisam znao mnogo o meniskusu, ali…

Objavio: RHT
11/07/2024 1:15 PM

Novak Đoković otkrio tajnu

​Srpski teniser Novak Đoković je uspio da dođe do polufinala Vimbldona, pošto mu je bez borbe meč predao Aleks De Minor.

Foto: Platforma X

Tako je izjednačio rekord Rodžera Federera od čak 13 polufinala na trećem gren slem turniru u godini, iako se mislilo da Nole čak neće ni moći da igra na ovom turniru.

Novak Đoković otkrio tajnu

Novak Đoković je nedavno na Rolan Garosu morao da se povuče sa turnira, nakon što je doživio povredu koljena, a samo dan nakon toga je otišao i na operaciju, pa se mislilo da neće moći uopšte da se vrati na teren, da neće biti spreman za Vimbldon. Ipak, Đoković se oporavio, a sada je još jednom pričao o svojoj povredi.

“Pa… Da krenemo od početka, dva ili tri puta je trebalo da se vratim na stari nivo nakon povreda. Ovo je čudno jer sam doživio povredu kakvu ranije nikad nisam imao, dosta ozbiljniju. Povrijedio sam sebe na Rolan Garosu, pokidao sam meniskus. Dio je morao da bude izvađen, jer nije bio na mjestu gdje treba da bude. Odlučio sam sa članovima tima da odem na artoskopsku operaciju odmah dan poslije meča – rekao je Nole i dodao:

“Razlog je taj što sam pričao sa svim ortopedima, doktorima po svijetu koje znam. Svi su rekli isto, svi su rekli da moram da se operišem i da će oporavak biti mnogo brži ako se operišem. To su mi objasnili. Nisam znao mnogo o meniskusu.”

Potom oje bjasnio i da se čuo sa jednim od rivala sa ATP tura, Tejlorem Fricem koji je imao istu povredu.

“Drago mi je što sam ovdje”

“Pričao sam sa Tejlorem Fricom, pričao sam o ovome… On je bio veoma dobar da podijeli iskustvo, imao je istu situaciju kao ja prije tri godine. Povrijedio se na Rolan Garosu, imao je istu operaciju, a 21 dan kasnije je igrao na Vimbldonu. Kad sam čuo od njega da postoji šansa, ako ide sve kako treba, da rehabilitacija ide po planu, odlučio sam se za taj korak. Ako koljeno bude kako treba mogu da igram na Vimbldonu, to mi je dalo… Kad sam razmišljao o Vimbldonu, mislio sam kako mogu da bacim štake i hodam kako treba.”

Na kraju, on je otkrio i kako je išao oporavak.

“Imao sam pomoć fizioterapeuta, išao sam na rehbailitaciju. Bio je tu i specijalista za koljeno s kojim smo radili dva-tri puta dnevno. To su ljudi koji shvataju, koji znaju šta treba da se radi. Rekao sam da ako mogu da trčim 14 dana prije Vimbldona, mogu da dođem ovdje i probam da udaram lopticu. Da vidim kuda to ide. Drago mi je što sam ovdje…” rekao je Novak.

Pročitajte i: Damir Hrelja heroj Borca! Albanci meč završili s devetoricom, tražili prekid zbog skandiranja “Srbija, Kosovo”.

BONUS VIDEO:

(Telegraf/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS