calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin izvršio nadzor nad pripremanjem “razgaluše”: “Sad je namjerno neću napraviti dobro” MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović bijesan nakon ročišta o podjeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO) SKANDALČINA! Ša slagao Mionu o odnosu sa Ivom Ilić U JEKU PRIČE O RAZVODU MILAN KALINIĆ PROGOVORIO O KOLEGINICI! Glumac ekskluzivno za Hype TV: “Ona će zauvijek biti dio mog života” (VIDEO) LIGA NACIJA Selektor Barbarez saopštio spisak igrača za napad na Njemačku i Mađarsku: VELIKE PROMJENE U IGRAČKOM KADRU! Drama u Nahorevu: Sjekirom napao suprugu pa nasrnuo i na dispečera ViK-a, kojeg je posjekao po ruci KARIĆ PODIVLJAO U RIJALITIJU! KRŠIO I LOMIO sve pred sobom! Prizor polarnog medvjeda kako spava postao viralan: “Neko mu treba donijeti dekicu” Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ! AFERA Terze i Sofije dogovorena sa trudnom Milicom?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ Nastavljena potraga za nestalim mladićem u Mostaru OBEZBJEĐENJE PONOVO INTERVENISALO U RIJALITIJU! Haos u Šimanovcima Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: E živote moj, da mi je sad ponovo malo otići do Neuma! “OPERI, PA PROSTRI” (VIDEO) Indira se ne odvaja od bivšeg muža: Ne obećavam da ću te usrećiti na ovom svijetu Nedim Sladić objavio vremensku prognozu za početak oktobra: Temperature zraka nastavljaju učestalo oscilirati RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato s obraza? STRAVIČNA BROJKA!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRIJE OPERACIJA! Ovo je najveća transformacija, slike koje bi radije zapalila! (FOTO)

Objavio: RHT
11/07/2024 10:00 AM

Haos na mrežama

Aleksandra Nikolić je nakon prvog učešća u rijalitiju riješila da promijeni izgled. Naime, ona je uradila nekoliko intervencija na licu.

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

Atraktivna crnka je nedavno izvadila silikone iz usana i iz grudi, te sada izgleda mnogo prirodnije i ljepše. Međutim mnogi su zaboravili kako je Aleksandra izgledala nekada, prije svih korekcija i prvog pojavljivanja u rijalitiju.

FOTO: Tviter printscreen/vaskekopirinac

Starleta je tada bila dosta drugačiju u licu, a imala je i tamnu kosu. Aleks je više puta mijenjala boju kose, dužinu, ali je radila i na svom tijelu. Bivša rijaliti učesnica ne krije da ulaže u sebe i svoj fizički izgled.

Haos na mrežama

Aleksandra je svojevremeno priznala šta je sve radila na sebi, a kako je nekada izgledala vidimo na slici gore.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ZADRUGA OFFICIAL
FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ZADRUGA OFFICIAL

Uradila samo usta i grudi, i usta ću da vadim. Ja sam riješila svoj život da promijenim, fakultet sam već upisala, dala sam jedan ispit prije par godina, ali sada ću nastaviti svoje školovanje i smatram da je to prava stvar koju treba da uradim. Neću da izlazim i trošim novac, školovanje jedino vrijedi danas, nadam se da ću to popraviti, što sam stala – izjavila je ona jednom prilikom.

Foto: ATAImages

Slike koje su se pojavile su napravile opštu pometnju na društvenim mrežama. Fanovi kažu da ne mogu da prepoznaju Aleksandru i da je transformacija nevjerovatna.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS