calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

JELENA SE ŽELI VRATITI IVANU Šokantan preokret! Zašto je odjednom ponizila Uroša?

Objavio: RHT
11/07/2024 9:15 AM

JELENA SE ŽELI VRATITI IVANU

Ivan ostao u šoku

Foto: Printscreen/TvPink

U rijalitiju se sinoć, tokom “Igre istine”, desio brutalan preokret. Naime, Bojana Pavlović postavila je pitanje koje se ticalo odnosa za Jelene Marinković sa Urošem Rajačićem:

JELENA SE ŽELI VRATITI IVANU

– Da li je Ivan u odnosu od šest godina manje ili više muškarac od Uroša – upitala je Bojana.

– Ma ‘ajde, molim te. Ti sad pitaš Jelenu, koja je sve slagala da se nismo dogovarali da se vidimo napolju. Sad još traži Ivanu nešto slatko – dodao je Ivan.

– Imam još jedno pitanje. Da li je vrijedilo da žrtvuješ brak zbog Uroša degenerika – upitala je Bojana.

Jelena Marinković
 Foto: Printscreen/TvPink

– Imam pravo da govorim šta želim. Imam pravo da ne kažem imam li emocije, nećemo se vidjeti napolju. Uroš se nije postavio kao muškarac. Mogao je da kaže da je izgubio papir, jer sam već napravila ovu glupost. Mislim da voli rijaliti, da se folira i da mu je sve ovo glupost. Brak od šest godina ne vrijedi upropastiti zbog nekog ovakvog. Rajačić isključivo priča laži i nije pokazao da je čovjek prema meni – kazala je Jelena.

– Jelena, jako se blamiraš. Kod hotela si rekla meni jedno, sad drugo. Pokunjena si bila pored mene maločas, željela si da me smekšaš, ja sam to vidio. Jedina osoba ovdje koja laže si ti, to je vidno – kazao je Ivan.

“Klupko je sad odmotano”

Ivan Marinković se ne smiruje otkako je saznao da ga je Jelena prevarila sa cimerom. On je sinoć ponovo napao Jelenu u pušionici i ušao s njom u žestoki verbalni okršaj.

– Ti si poslije šest godina našla da govoriš da tvoja mama nije bila za naš odnos. Halo, poslije šest godina! Ti sad kao meni na taj način vraćaš, jer ja navodno nisam pokazivao zainteresovanost za tebe. Klupko je sad odmotano, sad treba da se nadmećemo. Je l’ to hoćeš? Pokazala si sad sve – rekao je Ivan.

Pročitajte i: PRINOVA U DOMU DŽEJLE RAMOVIĆ Pjevačica se oglasila: Vrti mi se u stomaku, ne znam da li sam spremna.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS