calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

Pruge se savijaju! Vrućine prekinule željeznički saobraćaj kod Doboja

Objavio: RHT
10/07/2024 10:00 PM

Željeznički saobraćaj u prekidu

Željeznički saobraćaj u prekidu/Foto: pixabay

U privremenom prekidu je željeznički saobraćaj na dijelu pruge Doboj-Petrovo Novo, između službenih mjesta Doboj – Sočkovac, usljed deformacije kolosijeka zbog visoke temperature vazduha, saopšteno je iz kompanije “Željeznice Republike Srpske”.

Željeznički saobraćaj prekinut je poslije podne, a za putnike na relaciji Sočkovac – Doboj obezbijeđen je autobuski prevoz.

Nadležne službe “Željeznica Republike Srpske” su na terenu, prate situaciju i pripremaju radove neophodne za sanaciju deformiteta kolosijeka.

Željeznice Republike Srpske preduzimaju sve neophodne mjere da se u uslovima visoke ljetne temperature očuva bezbjednost željezničkog saobraćaja i zahvaljuju za strpljenje i razumijevanje svim korisnicima dok traju aktivnosti na saniranju deformiteta na kolosijeku”, navodi se u saopštenju.

Čitajete i Ovo je sin Doris Dragović: Ima 33 godine, a evo čim se bavi

U septembru 1990. godine Doris je rodila sina Bornu, a od prvog dana roditelji su htjeli da njihovo dijete odrasta daleko od svjetala reflektora.

Borna danas ima 33 godine, a nije krenuo ni maminim ni očevim stopama

U Splitu je završio Filozofski fakultet, a filozofija ga jako zanima. Samozatajan je, a živi u rodnom Splitu. Njegova majka Doris svojedobno je otkrila čime ju je suprug očarao.

– Mario me osvojio vedrinom i pogledom. Imao je tisuću zvijezda i nadu u očima. Bila je to 1989. godina. Vani je bilo nesnosno vruće i s prijateljicom Ivankom Luetić krenula sam u novootvoreni kafić na plaži Obojena svjetlost. Lijeno se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe.

Kako njen sin izgleda možete pogedati OVDJE.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/mondo/A.K,H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS