calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

BRADAVICE VRIŠTE! POGLED NA STANIJU DIŽE PRITISAK! Svi gledaju u starletu

Objavio: RHT
10/07/2024 4:30 PM

POGLED NA STANIJU DIŽE PRITISAK!

Stanija Dobrojević objavila vrelu fotografiju! Starleta slavi rođendan svog ljubimca, pa se uslikala u provokativnom izdanju.

Svi su gledali u njeno izvajano tijelo! Stanija je pozirala odjevena u roze kompletić sa psom. Nema kome nisu zapale za oko njene grudi.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Ona je podijelila nekoliko fotografija sa svojim psom Pablom koji je napunio tri godine.

Stanija je, inače, u žiži interesovanja javnosti zbog turbulentnog odnosa sa emotivnim partnerom Asminom Durdžićem. O njihovom odnosu nedavno je pričala javno, te iznijela niz detalja.

POGLED NA STANIJU DIŽE PRITISAK!

 -Koliko puta sam ja rekla zbogom i medijima i rijalitiju i muzičkoj karijeri, odem u Ameriku i nema me i da ja u Americi upoznam dečka iz Austrije i da me ova priča vrati u epicentar, to je samo sudbina! Mislim da je sada došao momenat da stvari izlaze na vidjelo. Na društvenim mrežama su mi pisali da će me prevariti, da je prevarant, da će me opljačkati – kaže i dodaje:

Sklonila u Ameriku, dođem u Srbiju, pa majka od dotične (Aneli) se slika ispred zgrade, njena sestra se uključi i kaže da branim da on šalje pare djevojčici…Nevezano da li ćemo mi ostati zajedno ili ne, mi možemo da osnujemo porodicu i živimo zajedno, možda i ne, ali mi se dopada što smo mi individue za sebe – rekla je tad Stanija za “Premijeru”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS