calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

DISKVALIFIKOVANA TAKMIČARKA SE VRAĆA U RIJALITI

Objavio: RHT
10/07/2024 2:45 PM

DISKVALIFIKOVANA TAKMIČARKA SE VRAĆA

Nakon diskvalifikacije iz rijalitija Miljana Kulić nije se oglašavala u javnosti, što je izazvalo brojne špekulacije o njenom zdravstvenom stanju.

Foto: Youtube/Zadruga Official

Pojavile su se glasine da je Miljana nakon izlaska iz rijalitija završila u bolnici, te da je morala da posjeti psihijatra. Međutim, njena majka Marija Kulić je demantovala ove navode, ističući da je Miljana kod kuće i da se dobro osjeća.

DISKVALIFIKOVANA TAKMIČARKA SE VRAĆA

Marija je takođe otkrila da se ne brine zbog Miljanine diskvalifikacije i da će kaznu platiti sljedećim učešćem. Takođe, naglasila je da će Miljana sada uzeti vrijeme da se odmori od svega.

Marija je potvrdila da je Miljana kod kuće i da je okružena porodicom, te da je sve u redu. Takođe, istakla je da su Miljani isplaćeni svi honorari za učešće u rijaliti programu.

– Tu je Miljana kod kuće, nije ni u kakvoj bolnici, to su gluposti. Dobro se osjeća nakon diskvalifikacije, sa porodicom je, sve je u redu – rekla je Marija.

– Evo čujete i nju, čujete joj glas. Sve je u redu – dodala je Kulićeva.

– Što se tiče Miljanine diskvalifikacije, ne brinemo. Ona je isplaćena za svoje učešće, kaznu će da plati sljedećim učešćem. Vidjećemo kada će ući ponovo, mislim da će sad neko vrijeme da se odmori od svega. Nije nam prijatno kad pravi neke scene unutra, završila je sa svim ljubavima. Nismo očekivali pobjedu, nije imala ljubavne priče. To sa Darijanom, znamo što je bilo. Nije mogla da izdrži priče koje se forsiraju, izašla je lijepo i to je to – rekla je Marija Kulić.

Maja: Filip je moja najveća ljubav!

Pročitajte i: Maja: Filip je moja najveća ljubav! “O bivšim sve najljepše”.


Maja Marinković
 i Stanislav Krofak Pantera sinoć su razgovarali u pabu o svom odnosu, potencijalnoj vezi u spoljnom svijetu. Kao i eventualnom ulasku u narednu sezonu rijalitija za koji se Marinković uveliko sprema. 

Foto: Youtube/Zadruga Official

– Hoćeš ti ući u iduću sezonu – upitao je Stanislav Maju.

– Ti si rekao da ne bi svoju djevojku pustio u rijaliti, tako da ne, biću sa tobom – nasmijala se Maja.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Blic/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS