calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“IŽIVLJAVAO SE!” Aleksandra Nikolić otkrila bolnu istinu o svom ocu?! Hit snimak sa vjenčanja u BiH: Nemoj, tetka, nemoj, molim te Mensur u SUZAMA “Uvijek me neko IZDA! Filip Car je SMEĆE! Stefan Karić je u pravu za SVE!” Glumački par jedva prekinuo ljubavni zanos pred kamerom: Scena seksa postala baš strastvena Filip Car ljutito opleo po rijalitiju i Aleksandri! Svi su se našli na tapeti! A ovo je poručio Maji? Dječak iz Jablanice ostao siroče poslije razornih poplava u BiH Anđela pobjeđuje u rijalitiju? Sha i Miona raskidaju, a Terza ženi Sofiju? “Zmajevi” se okupljaju na Ilidži: Trening zatvoren za javnost Ovaj snimak ledi krv u žilama: Šta se dešava sa porodicom koja je zarobljena u kući? Amra iz Jablanice se nadljudski borila da spasi sina: “Ako izgubim dijete, meni života nema” (VIDEO) Šta piše u dokumentaciji o kamenolomu iznad Donje Jablanice: Firma nikada nije dobila koncesiju Hrvatski mediji žale: Emir Spahić nam je “ukrao” velikog talenta Elegantno, a najudobnije: Pogledajte blistavi stajling Ivone Polumente Cijeli svijet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja Bahato i neodgovorno: Janjuš snimljen u saobraćajnom prekršaju! Jedan otac ne smije voziti ovako VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO)

ODRIJEŠIO KESU! NIKOLA PEKOVIĆ SLAB NA PJEVAČICE! Razvodi se, a folkerki poklonio 30.000 eurića, čukica od koje zastaje dah!

Objavio: RHT
10/07/2024 1:28 PM

Odriješio kesu!

Nikola Peković se nedavno razveo, a inače ovaj proslavljeni košarkaš je slab na pjevačice. Jedna folkerka ga je očarala. Pa joj je kupio roleks!

Foto: Ivica Veselinov/ATAImages.

U pitanju je Goga Sekulić, koja je od njega na poklon dobila sat marke “Roleks” od 30.000 eura.

 Goga Sekulić je sat dobila na poklon od Nikole Pekovića. Bukvalno ga ne skida sa ruke. Da li zato što joj se sviđa ili što se možda plaši da joj ga neko ne ukrade… – rekao je jednom prilikom dobro obaviješten izvor, koji je tvrdio da je Pekoviću Goga zapala za oko tokom nastupa Ace Lukasa u Sutomoru.

Odriješio kesu!

– Sekulićeva je otišla na ovaj koncert, a tu se zatekao Nikola sa svojim društvom. Poslije nekog vremena, nekoliko boca šampanjca i veliki buket ruža je stigao u separe Gogi i njenoj ekipi – tvrdio je isti izvor.

Podsjetimo, proslavljeni košarkaš i njegova još uvijek zakonita supruga, doktorka radiologije Violeta, upoznali su se 2015. godine, a već u junu sljedeće godine vjenčali su se na gala proslavi u Bečićima.

U februaru naredne godine dobili su sina. Na njihovom svadbenom slavlju u luks hotelu bilo je oko 400 zvanica, koje su uglavnom donosile koverte sa novcem koje je čuvao Nikolin drug.

Goste su tada zabavljali Miroslav Ilić, Đani, Ana Bekuta, Bane Mojićević, Rada Sarić i Dinča.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS