calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pinkova producentkinja ostaje iza rešetaka: Produžen pritvor Nini Kovačević koja je pijana pregazila djevojčicu “Svi telefonski POZIVI U RIJALITIJU SU NAMJEŠTENI!” Asmin o “lažnoj komšinici” i Staniji, a Lepog Miću PATOSIRAO! (VIDEO) Ako ste rođeni u ovom znaku, čeka vas LUDAČKA SREĆA: Evo ko će imati najviše para u avgustu TO JE TO OD PREDAHA, PONOVO SE PALE ALARMI: Paklene temperature se vraćaju, ovog dana biće najgore Velika pljačka u Sanskom Mostu potresla javnost: Kako je moguće imati 1,7 miliona KM u kešu Lukas podržao Draganu za njen koncert u Banjaluci! “Ona radi pošteno koncert i prodaje ulaznice, pustite me tih “besplatnih” koncerata drugih izvođača, jer to uvijek narod plati”! Šou u Banja Luci! Dragana Mirković pokidala sa prodajom karata! Ceca demantovala da nastupa, pa je zamijenila Karleuša! David Dragojević i Maja Marinković LUMPUJU u KAFANI TOKOM DANA?! Svi pričaju da su U VEZI, a evo kako se provode (VIDEO) SRAMOTA ME JE ŠTO JE ON OTAC MOG DJETETA! Aneli Ahmić žestoko izvrijeđala Asmina, ne želi više da šuti, nastaće opšti haos OVAKO MOŽETE KUPITI KARTU ZA SPEKTAKL ACE LUKASA u Sloveniji! “Stravično” će PORUŠITI SVE GRANICE! Hiljade vozila satima u kilometarskoj koloni kod Vlakova zbog prevrnutog kamiona “S NJIM SAMO STRESOVI I ŠOKOVI” Stanija hitno reagovala zbog Asmina, ne može da vjeruje šta je uradio! Olimpijski tim Bosne i Hercegovine spreman za ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara u Parizu Zemljotres pogodio područje Hercegovine Epidemija morbila ne miruje: Infektologe i pedijatre najviše brine jedna stvar MILJANA KULIĆ U LUDNICI!? Nije na moru!? Pojavila se šokantna prepiska koja otkriva detalje (FOTO)

ROMSKI HOROSKOP OTKRIVA KOM ZNAKU ĆE JUL PRISJESTI: Emotivne turbulencije će vam doći glave

Objavio: RHT
10/07/2024 9:00 AM

Romski horoskop otkriva kom znaku će jul prisjesti

Romski horoskop je sistem proricanja sudbine koji je vezan za romsku kulturu i tradiciju. Slično kao i u zapadnom horoskopu, u romskom horoskopu se koriste znakovi koji odgovaraju datumu rođenja osobe, ali se koriste specifični simboli i tumačenja koji su karakteristični za romsku tradiciju. Svaki znak ima svoje osobine i predviđanja vezana za život, ljubav, karijeru i druge aspekte života. Ovo su predviđanja romskog horksopa za jul 2024. godine.

Romski horoskop otkriva kom znaku će jul prisjesti/Foto: printscreen

Ovan

Ovnovi će se suočiti sa izazovima u profesionalnom životu. Budite spremni da se adaptirate i preduzimate inicijativu. Ljubavni život može biti turbulentan, pa je važno održati komunikaciju sa partnerom.

Bik

Bikovi mogu očekivati stabilnost i prosperitet, posebno u finansijskom aspektu. Vaša posvećenost i naporan rad će donijeti plodove. U ljubavi, važno je održati ravnotežu između ličnih i zajedničkih ciljeva.

Blizanci

Blizanci će imati dinamičan period sa naglaskom na komunikaciji i odnosima. Otvorite se za nove ideje i mogućnosti i iskoristite prilike za razvoj novih veza i prijateljstava​.

Rak

Rakovi će uživati u emocionalno ispunjavajućem periodu. Očekujte dublje emotivne veze i mogućnosti za lični rast i razvoj. Pratite svoju intuiciju pri donošenju važnih odluka.

Lav

Lavovi će se osjećati puni samopouzdanja i kreativnosti. Ovo je odličan period za ostvarivanje ličnih ciljeva i uspjeha u kreativnim poduhvatima. Vjerujte u svoje sposobnosti i slijedite svoje strasti​.

Djevica

Djevice će se fokusirati na organizaciju i praktičnost. Postizanje stabilnosti i reda u životu biće prioritet. Efikasno rješavajte probleme i budite otvoreni za nove ideje.

Vaga

Vage će tražiti ravnotežu između ličnih i profesionalnih obaveza. Ovo je period za razvijanje harmoničnih odnosa. Budite diplomatski nastrojeni i brinite o svom blagostanju​.

Škorpija

Škorpije će proći kroz period transformacije i dubokih promjena. Suočite se sa svojim strahovima i ograničenjima kako biste se oslobodili svega što vam više ne služi​.

Strijelac

Strijelčevi će biti željni avanture i istraživanja. Iskoristite prilike za putovanja i učenje novih stvari. Budite otvoreni za nove ideje i prilike​.

Jarac

Jarčevi će se fokusirati na postizanje ciljeva i profesionalni uspjeh. Dugoročni planovi će se realizovati, ali je važno ostati uporan i posvećen svojim ciljevima​.

Vodolija

Vodolije će imati period inovacija i originalnosti. Pronađite kreativna rješenja i izražavajte svoju autentičnost. Budite otvoreni za nove ideje i prilike​.

Ribe

Ribe će se fokusirati na intuiciju i duhovnost. Povežite se sa svojom unutrašnjom mudrošću i iskoristite prilike za duhovni rast i razvoj​.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/srecna.repunlika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS