calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Neću da pričam o tim ĐUBRADIMA!” Tea Tairović ŠOKIRALA IZJAVOM o BIVŠIM MOMCIMA Mostar proslavlja veliki jubilej, 20 godina obnove Starog mosta I KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SE OBRUŠIO NA CARA: Izudaraću ga kao magarca! Moliće me da prestanem Dejan Dragojević ZAKUCAO Filipa Cara: Daću mu pare za alimentaciju “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedjela djevojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO) EVO DOKAZA: Memo je prešutio Elmedinovo poniženje PRINC OD VRANJE DOŽIVIO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pjevač sletio sa puta, hitno se oglasio, evo u kakvom je stanju! “DOK NJEGA LJUDI GIFTAJU NA TIKTOKU, JA KUPUJEM STANOVE” Maja Marinković žestoko udarila na Filipa Cara! Džeko vratio Fenerbahče u život, “Dijamant” dao prvi zvanični gol u sezoni “JOŠ UVIJEK MORAJU DA GLUME!” Ovo su novi HEJTOVI o Aniti i Anđelu: “Kad njih vidim…” KEJT MIDLTON I PRINC VILIJAM OBJAVILI NOVE VIJESTI! Princezi od Velsa hitno potrebna ispomoć! Hrabroj misici aplaudira cijeli svijet: Muškarac koji me je zlostavljao sjedi u publici Spartak predstavio Sarajevo: Bogata historija i nacionalni ponos, jedan igrač posebno opasan NE PROLAZI TUGA ZA BRATOM! Evo šta je Janjuš sada URADIO, a onda je sve iznenadio (FOTO) Hari Varešanović pred spektakl ispod Starog mosta: Ima jedna tajna koju mnogi ne znaju… RAZVODI U ZAPADNOJ HERCEGOVINI Ljubuški prednjači sa više od 50 posto od ukupnog broja razvoda, najmanje u Posušju

Pokazao kako se Balkanci ponašaju u all inclusive hotelima, pa nasmijao internet: Sve smo mi to platili

Objavio: RHT
09/07/2024 8:40 PM

Pokazao kako se Balkanci ponašaju u all inclusive hotelima

Pokazao kako se Balkanci ponašaju u all inclusive hotelima/Foto: printscreen

Ljetovanje u hotelima sa all inclusive uslugom može biti pravi raj za ljubitelje odmora, međutim, kako kaže jedan Nikola, u takvim hotelima lako možete uočiti i prepoznati ko dolazi sa Balkana.

TikToker Nikola Dragašević odlučio je da na duhovit način prikaže kako se Balkanci ponašaju u hotelima sa ovakvom uslugom, smatrajući da je pun sto tanjira i hrane ona najbitnija karakteristika.

Svojim videom postao je pravi hit na internetu.

“Balkanci u all inclusive hotelu” – napisao je on u opisu video snimka na kom je snimio sebe kako za stolom punim hrane jede bez prestanka.

Dok se ispred njega nalazilo čak sedam tanjira prepunih hrane, čuo se ženski glas koji ga je upitao: “Koliko si tanjira uzeo?”.

Nakon njegovog “Molim” a potom i ponovljenog pitanja, Nikola je odgovorio zbunjeno: “Jedan”.

Potom je glumeći zbunjenost nastavio da jede.

“Sve smo mi to platili”

Video je nasmijao mnoge korisnike koji su priznali da su se i sami prepoznali, međutim neki su objasnili da ovako nešto nije karakteristično samo za Balkance.

“Normalno”. “Zašto da ne, sve je to debelo plaćeno!”. “Ne vidim problem da se uzme koliko god želiš, jer ukrao nisi”. “Njemci su gori sto puta. Stolovi im puni, probaju i pobacaju sve”. “Balkanci ovo najmanje rade…Rusi, Englezi to koliko natrpa, pa to je strašno”. “Sve smo mi to platili”, glasili su samo neki od komentara ispod viralnog videa.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS