calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

Direktor “BH radija 1” dobio prijetnje zbog puštanja pjesme Nazifa Gljive

Objavio: RHT
09/07/2024 12:59 PM

Direktor “BH radija 1” dobio prijetnje

Policijskoj upravi Istočno Sarajevo lice zaposleno u Javnom radiotelevizijskom servisu BiH čiji su inicijali D. K. prijavilo je da mu je više lica putem društvene mreže Facebook. Kao i privatne i službene imejl adrese uputilo poruke prijetećeg i uvredljivog sadržaja.

Foto: MUP RS

Direktor “BH radija 1” dobio prijetnje

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je dokumentovanje krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

“Srna” nezvanično saznaje da je riječ o direktoru “BH radija 1” Dejanu Kerleti, kojem su upućene brojne prijetnje jer je izrazio nezadovoljstvo što je u programu ovog javnog servisa puštena pjesma “Branioci Sarajeva” Nazifa Gljive.

Kerleta je odbio da komentariše slučaj, upućujući na organe MUP-a Republike Srpske, kojima je slučaj prijavio.

OPERATIVNA AKCIJA „ŠLJIVICE“! SIPA hapsi u sedam bh. gradova

Pročitajte i: OPERATIVNA AKCIJA „ŠLJIVICE“! SIPA hapsi u sedam bh. gradova – jedan osumnjičeni u bjekstvu.


Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu uz asistenciju Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Ministarstava unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona i Uprave za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine danas provode operativnu akciju kodnog naziva „Šljivice“.

SIPA hapsi u sedam bh. gradova / Foto: SIPA

SIPA hapsi u sedam bh. gradova / Foto: SIPA

U toku su pretresi lica, stambenih i poslovnih objekata i pokretnih stvari na 11 lokacija na području Tuzle, Živinica, Lukavca, Gračanice, Zvornika, Bijeljine i Šamca. Po naredbama Suda Bosne i Hercegovine…

U okviru operativne akcije vrše se pretresi lica, stambenih objekata i pokretnih stvari koje su u vlasništvu ili ih koriste osumnjičena lica. Kao i privremeno oduzimanje predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u izvršenju krivičnih djela „Organizovani kriminal“. U vezi s krivičnim djelima „Poreska utaja ili prevara“. „Nedozvoljen promet akciznih proizvoda“. „Nedozvoljeno skladištenje robe”. „Nedopuštena trgovina” i „Pranje novca“ Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine.

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS