calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ NAPRAVIO HAOS! Razvezao jezik o Terzinoj LJUBAVNICI ŠOKANTNA VIJEST ZA ŠA! Udaje mu se BIVŠA SUPRUGA Aleksandra RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podijelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM – njen osmjeh nema cjenu! (FOTO) Ovo su najljepši horoskopski znakovi ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: One bi da žive u Sarajevu… “Kada se vratim održaću im predavanje” Mirza Teletović jedva izvukao živu glavu u Jablanici: Njegova hidrocentrala uništena, spasio se bijegom kroz šumu Nenad Nešić: Sigurno ćemo imati više od 20 žrtava u Jablanici! “Bio sam spreman da uzmem i lopatu” ANĐELO UNIŠTIO ANITU NAKON RASKIDA: Priznao sve o HAOSU koji je izbio Potresna priča Miralema Keze iz Trusine: Supruga i ja smo ostali bez ičega! “Otišlo je sve, go sam ko lipa” “MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT POBJESNILA ANĐELA KRENULA NA SOFIJU! Terza se zaledio od šoka! HUMANOST BEZ GRANICA Prnjavorčani nude smještaj onima koji su bez domova ostali u poplavama Darko Lazić nije mogao biti uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Doživio NESREĆU! Prva slika s lica mjesta! (FOTO) KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

Završen svjetski izbor za Miss umjetne inteligencije: Pobjednica Marokanka

Objavio: RHT
09/07/2024 11:59 AM

Izbor za Miss umjetne inteligencije

Marokanska influenserica kreirana uz pomoć umjetne inteligencije Kenza Layli pobijedila je na prvom AI izboru ljepote.

Izbor za Miss umjetne inteligencije / Foto: Instagram

Izbor za Miss umjetne inteligencije / Foto: Instagram

Izbor za Miss umjetne inteligencije

“World AI Creator Awards” (WAICA) je prvi globalni program svoje vrste posvećen priznavanju postignuća influensera kreiranih uz pomoć umjetne inteligencije širom svijeta.

Pobjednica je marokanska AI influencerica Kenza Layli koja je nakon pobjede u intervjuu za “New York Post” rekla:

“Iako ne osjećam emocije kao ljudi, iskreno sam uzbuđena zbog toga”.

View this post on Instagram

A post shared by World AI Creator Awards (WAICA) (@waicas)

Lifestyle influenserica osvojila je glavnu nagradu u konkurenciji od 1.500 prijavljenih, a 20.000 dolara će ići na račun čovjeka koji ju je kreirao.

“Moja ambicija je oduvijek bila da s ponosom pokažem marokansku kulturu, dok dosljedno nudim dodatnu vrijednost svojim sljedbenicima na više frontova”, rekla je Layli, koja se može pohvaliti preko 194.000 pretplatnika na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

A post shared by Kenza Layli • كنزة ليلي (@kenza.layli)

Sudije takmičenja su za “Daily Mail” kazale da su impresionirane naprednom tehnologijom koja je kreirala zvijezdu umjetne inteligencije, kao i njenom uvjerljivom ličnošću.

Primajući nagradu, Kenzin kreator je rekao:

“Pobjeda na Miss AI me motiviše još više da nastavim svoj rad na unapređenju AI tehnologije”.

View this post on Instagram

A post shared by Kenza Layli • كنزة ليلي (@kenza.layli)

“Fanvue World AI Creator Awards” je pokrenut s ciljem stvaranja prvog izbora ljepote za “AI influencer industriju”. Učesnici su ocjenjivani prema njihovom realističnom izgledu i tehnološkoj sposobnosti, kao i njihovoj snazi ​​na društvenim mrežama.

ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA

Pročitajte i: ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa.


Latino zavodnik
 i glumac Vilijam Levi našao se u središtu medijske pažnje nakon turbulentnog razvoda od glumice Elizabete Gutijerez. On je obilježen brojnim kontroverzama i javnim konfliktima.

Sin slavnog zavodnika napunio 18 godina/Foto: instagram

Par koji je bio u braku 18 godina i ima dvoje djece – sina Kristofera (18) i kćerku Kejli (14), nedavno je bio predmet policijske intervencije zbog incidenta koji se odigrao u porodičnoj kući.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(New York Post/Daily Mail/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS