calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe”

OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put”

Objavio: RHT
08/07/2024 3:45 PM

Svi detalji o vezi

Indira Indi Aradinović je konačno priznala sve detalje vezane za Zorana Marjanovića. Pjevačica je otkrila da su na samom početku veze.

Foto: Hypetv

Atraktivna brineta je istakla da je muž ubijene Jelene Marjanović samo njen.

Moraćeš to njega da pitaš da li je samo moj, ja koliko znam jeste– istakla je ona i dodala:

Svi detalji o vezi

Pa jesam, vidiš i po mom osmijehu i zalećem se da sve ovo ispadne kako treba i puni smo energije, ideja što Zoran, nekako čini mi se da se vratio u neku svoju da kažem energiju koja je tada bila padala za prvi album i one pjesme i eto. Što se kaže, nešto se krčka i jedva čekam da to čujete i da podijelimo to sa vama da čujemo i vaše mišljenje, mnogo mi znači – poručila je Indi i naglasila:

Prošli put je bila samo poslovna energija, sad poslovna i ljubavna, možda bude mnogo bolje.

Pjevačica je priznala da ima velika očekivanja:

– Mora da da Zoran veći rezultat i kapacitet, ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put– poručila je ona.

U medijima je kao bomba odjeknula vijest da je Indi u vezi sa mužem pokojne Jelene Marjanović. Nakon niza spekulacija, njih dvoje su iskreno o svemu progovorili. Ova vijest je šokirala domaću javnost i izazvala je lavinu komentara.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS