calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike!

“BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO)

Objavio: RHT
08/07/2024 10:15 AM

“BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!”


Aleksandra Nikolić otkrila je da je na ljubav sa Filipom Carem stavljena tačka.

– On je otac mog djeteta. Nas dvoje više ne funkcionišemo. Čaša kad pukne, više se ne sastavlja. On je otac mog djeteta, uvijek će imati moje poštovanje zbog toga i tu je za Leonu. – istakla je Aleksandra.

“BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVETU!”
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Instagram printscreen/ filip_car_capo_ck

“BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!”

Podsjetimo, nedavno su naše bliznakinje voditeljke Miljana i Nevena Arsić odlučile da iznenade mnoge gledaoce HypeTV koji su tražili gostovanje Filipa Cara u ShowBLIZ emisiji.

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Filip Car, Bliznakinje Arsić
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Filip Car, Bliznakinje Arsić

Filip je otkrio da se povukao iz medija zbog dolaska kćerkice na svijet, a da je mnogo toga prećutao kako bi Aleksandrina trudnoća prošla bezbrižno.

Filip je u nikad iskrenijem razgovoru rekao da će se potruditi da nikada više ne uđe u rijaliti program, kako ne bi niko imao razlog da upire prstom u njegovu kćerku Leonu.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Filip Car
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Filip Car

– Ja ovako lud i svašta sam nešto radio, smatram da ću biti bolji roditelj od mnogih koji govore da su dobri roditelji. – rekao je Filip, pa dodao:

Filip Car Leona Foto:Instagram printscreen Filipcarcappo
Filip Car Leona Foto:Instagram printscreen Filipcarcappo

– Već sada sam nekim svojim postupcima doveo do toga da u nju može da se upire prstom. I moja, a ni Aleksandrina prošlost nije savršena. Ne kažem da ću uspjeti, ali daću sve od sebe da me rijaliti više nikada ne vidi. – rekao je Car u emisiji ShowBLIZ, nakon koje je uslijedio raskid sa Nikolićevom. (Detaljnije pročitajte klikom OVDJE.)

SKANDAL tokom emisije sa Carem: DEJAN poslao PORUKU

Tokom emitovanja premijere specijal emisije ShowBLIZ u kojoj je gostovao Filip Car, u na YT live-u uključio se Dejan Dragojević.

– Lajkujte videoooo! – napisao je Dejan uz emotikon srce! Njegov komentar izazvao je lavinu komentara i zapalio chat tokom emisije koja Vam je uvijek dostupna klikom na LINK ispod ovog teksta. Detaljnije o tome klik OVDJE.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS