calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković!

Objavio: RHT
07/07/2024 1:28 PM

Marko i Divna DNK su novi učesnici “Imanja”

photo:Hypetv/ilustracija

Nakon što je pre par dana kao bomba odjeknula vijest da je Bilal Brajlović potpisao ugovor i postao novi učesnik “Imanja”, direktor Hype produkcije i televizije Saša Mirković još jednom je uspio da iznenadi sve.

Naime, danas su Marko i Divna DNK danas potpisali ugovor, te i oni postaju dio zajednice koji će voditi “Imanje” u Lisoviću.

Marko i Divna DNK su novi učesnici “Imanja”


Ovim povodom oglasio se i Saša Mirković na svom instagram profilu, te javno objelodanio sve.

photo:Hypetv

foto: instagram

photo:Hypetv

– Divna i Marko potpisali su danas ugovor za ulazak u @rijalitiimanje! Sretno svim učesnicima – napisao je u svojoj objavi Saša Mirković.

Na Imanju će se naći 12 muškaraca i 18 djevojaka, pa će ukupno biti 30 učesnika, dok će voditelji biti Dejan Dragojević i Nives Celzijus!

Rijaliti “Imanje” je koncept koji će vas vratiti u stvarnost i omogućiti vam da vidite kako izgleda pravi život na selu. Gledaoci će imati priliku da prate marljive i poštene radne ljude koji će svojim djelima vratiti prave vrijednosti u vaše domove.

KAKO SE PRIJAVITI ZA “IMANJE”


Prijave za rijaliti „Imanje” slati na mail imanje@hypeproduction.net 

Za prijavu je potrebno:

Dve jasne fotografije
Video u trajanju do 1 minuta u kojem ćete se ukratko predstaviti
U pisanoj formi:
Ime i prezime
Datum rođenja
Visina, težina
Zanimanje
Da li ste učestvovali u nekom rijaliti formatu do sada?
Da li ste osuđivani?
Hobi
Razlog prijave
*Link profila na društvenim mrežama

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Hypetv.rs.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS