calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti!

Objavio: RHT
06/07/2024 11:45 PM

Aleksandra Nikolić iskreno o Filipu

Pobjednica posljednje sezone rijalitija, Aleksandra Nikolić gostovala je večeras u jednoj emisiji.

Aleksandra Nikolić iskreno o Filipu/Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Nikolićeva se dotakla turbulentnog odnosa sa Filipom Carem, pa je istakla da više ne vjeruje da mogu da budu emotivni partneri.

Filip je okej otac. Poštujem to. Ljubav smo krpili, ne može to tako… Kad god hoće može da dođe da vidi Leonu – kazala je Aleks na početku.

– Nas dvoje više ne funkcionišemo. Čaša kad pukne, više se ne sastavlja. Mi ćemo imati korektan odnos, sve u svemu. Biće tako jer je otac djeteta, to je normalno. On može da vidi nju kad god, ali je ona mala da ide tamo, kod njega u Hrvatsku. Razočarala sam se pedijatrom, ne može tamo… – dodala je u emisiji.

– Mnogo je bolje za djete da ne živi sa oba roditelja, jer ja razmišljam o miru svog djeteta. Šta je bilo bilo je, idem dalje – istakla je Aleks potom.

“Blokiram Filipa, pa ga odblokiram”


Inače, iako je Car nedavno izjavio da ne isključuje da sa Aleks stane na “ludi kamen”, od toga nema ništa. Oni su opet “na ratnoj nozi”, što se vidjelo i prije desetak dana, jer jedno drugo ponovo ne prate na društvenim mrežama.

Aleks i Filip su, podsjetimo, proteklih mjeseci imali brojne svađe i raskide, o kojima nisu izbjegavali da govore u javnosti.

– Nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako u krug – kazala je Aleks.

Čitajte i Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

Nurkić uživa u Mostaru

Jusuf Nurkić na Instagramu podijelio fotografije na kojima se nalazi ispod Starog mosta


Nakon uspješne sezone u NBA ligi Jusuf Nurkić odmara u svojoj rodnoj zemlji.

Poznat je kao neko ko voli da obilazi ljepote ove države, a jučerašnji dan je iskoristio za posjetu Mostaru.

On je na Instagramu podijelio fotografije na kojima se nalazi ispod Starog mosta.

Također, podijeljena je fotografija sa iste lokacije iz njegovih dječačkih dana.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS