calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega!

Objavio: RHT
06/07/2024 11:00 PM

Aneli ugledala Asmina i kćerku

Tokom emisije “Gledanje uspomena”, takmičarima rijalitija su pušteni snimci koji su prikazivali trenutke iz njihovih života prije nego što su postali dio ovog rijalitija.

Aneli ugledala Asmina i kćerku/Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Jedan od tih trenutaka posebno je emotivno pogodio Aneli Ahmić. Na ekranu su se smjenjivali kadrovi nje i njenog bivšeg supruga Asmina Durdžića, a među njima su se našli i trenuci sa njihovom kćerkicom Norom.

Aneli je u tom trenutku bila vidno potresena. Snimci su probudili mnoge uspomene i emocije, dovodeći je do ivice suza. Gledanje tih dragocjenih trenutaka iz prošlosti sigurno je bio izazov za nju, posebno zbog emotivne veze sa detetom i bivšim suprugom.

– Drago mi je što sam vidjela kako sam ja u tim momentima lijepo živjela. To je za mene bila porodična ljubav, to što je on ispao ološ prema meni, to ide na njegov račun. Mi smo se zabavljali tokom celog braka i to je ono što je mene privuklo. Ovo je ništa kako smo mi živeli, nikad se nismo razdvajali i drago mi je što ovdje vidim Noru kako je sretna – rekla je Aneli i dodala da zbog toga nikada nije željela da govori da je Asmin loš otac.

Aneli ugledala Asmina i kćerku


– Baš tako, žao mi je i što sam neke stvari iznijela. Ja sam prvi dan ovde iznijela istinu, ja sam htjela da iznesem da smo mi bili zajedno i u teškim situacijama, voljeli smo se i on mene i ja njega i drago mi je što sam vidjela Noru u sretnim momentima. Ja sam kad sam ušla znala na šta je on spreman, jer prije mog ulaska slušala sam šta mi je pričao i govorio.

“Ništa novo ja ovdje nisam očekivala”


–Znala sam šta je u stanju da izgovori, ništa me ovdje nije šokiralo, šta god je iznio ovde. To što mi je govorio da Nora nije njegovo dijete nisam se iznenadila jer mi je to i preko poruka rekao, to je uradio da je mogao da se opravda Staniji. Niko pametan ne može da povjeruje u to. Ne može niko da zna šta unutra meni stoji niti mogu do kraja da pokažem svoju bol. Niko ne zna šta je u meni i koliko me to boli. Mama mi je govorila kako da se postavim kad dođe do toga, sve je meni izrečeno prije mog ulaska, tako da ništa novo ja ovdje nisam očekivala – rekla je Aneli, a potom otkrila kako joj izgleda ljubavna priča nje i Janjuša.

– Ova ljubav sa Janjušem mi izgleda tako fejk sa njegove strane, on je tako ironičan. Gadi mi se ovo da gledam, nijedan klip neću pogledati njega i Janjuša. Bilo je lijepih trenutaka, ali zgadilo mi se. Kao muškarca sam ga preboljela, ali neke stvari me bole. Žao mi je što nisam iza sebe imala pravog muškarca. Ja sam žena lavica i muškarčina, uvijek stanem iza svakog svog postupka. Sa svakim muškarcem sam bila muškarčina, žrtvovala se za njih. Vidim da Janjuš nije nimalo jak muškarac – rekla je Aneli.

Čitajte i JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata!

Pisali smo o tome da je Saša Mirković sa ponosom objavio raspored nastupa koje je zajedno sa Aleksandrom Vuksanovićem zakazao za naredni period.

Na svojim društvenim mrežama istakao je da je Aca Lukas ponovo nadmašio svoje kolege zakazujući ubjedljivo najviše nastupa tokom ljetnje sezone, te da jedva ima slobodne dane tokom ljeta.

Sada je Vuksanović potvrdio da je jedan on najpopularnijih muzičkih zvijezda na Balkanu.

Naime, još jednom je napravio žurku za pamećenje u dubke punom klubu u Bosni i Hercegovini.

Detaljnije čitajte OVDJE

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS