calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala

ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno!

Objavio: RHT
06/07/2024 9:00 PM

Aleksandra Nikolić ulazi u rijaliti

Photo: Printscreen Instagram/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić ulazi u rijaliti

Pobjednica rijalitija, Aleksandra Nikolić, večeras će komentarisati sve aktuelne rijaliti teme.

Aleks je, podsjetimo, dobila kćerku Leonu sa partnerom iz rijalitija Filipom Carem, koji je trenutno udaljen od nje i kćerke i živi u Hrvatskoj, u rodnoj Crikvenici.

O svemu što se trenutno dešava u njenom životu, ali i u rijalitiju, Aleks će otvoreno govoriti u jednoj emisiji.

Inače, Aleksandra je nedavno na svijet donijela kćerku Leonu i dok čeka da se sredi papirologija i da se s kćerkicom preseli kod Filipa Cara u Crikvenicu, ona svakodnevno dijeli sadržaj na svom Instagram profilu.

Pije tablete za mršavljenje nakon porođaja

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako u rukama drži tablete. Tim potezom je veoma zabrinula svoje pratioce, neki su guglali i, kako su naveli, shvatili da je riječ o tabletama za mršavljenje.

Iako nigdje nije navela da su tablete za nju, kao ni da će da ih pije, neki od fanova bivše rijaliti učesnice poručili su joj da to ni slučajno ne radi. Bilo je i onih koji su podsjetili na njenu izjavu od prije nekoliko nedjelja.

– Ne dojim. Imala sam problem sa grudima pre skoro dve godine i zbog toga ne mogu da dojim. Moja beba je na dohrani – rekla je tada Nikolićeva u svom vlogu.

Mnogi njeni fanovi su dodali da sudeći po fotografijama od prije neki dan. Aleksandra izgleda nikad ljepše.

Nekadašnji rijaliti učesnici prije puna dva mjeseca po prvi put su postali roditelji malene djevojčice koju su odlučili da nazovu Leona.

Nakon prvog i jedinog oglašavanja Filipa Cara otkad je prije dva mjeseca dobio dijete. U kojem je najavio vjenčanje s Aleksandrom Nikolić, dogodila se nova drama.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS