calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi? Saša Mirković otkrio specijalne goste na Lukasovom koncertu u Ljubljani “POMOZIMO OVIM NESRETNIM LJUDIMA!” Asmin Durdžić uputio hitan apel nakon stravičnih poplava u Bosni i Hercegovini! (FOTO)

Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven!

Objavio: RHT
06/07/2024 2:30 PM

Đoković Popinu održao lekciju

Novak Đoković je rutinski dobio prva dva meča na Vimbldonu. Sada će se u trećem kolu sastati sa teniserom koga je već eliminisao sa grend slema ove godine.

Đoković Popinu održao lekciju/IZVOR: X/SCEPANCAR

Aleksej Popirin koji mu je naredni rival je igrao sa Novakom i treće kolo Australijan opena, kada je Đoković pobijedio 6:3, 4:6, 7:6, 6:3.

Nakon što je Novak u tom meču sjajno odigrao prvi set i kada se činilo da bi mogao da se prošeta u četvrto kolo Srbin je potpuno pao u igri. Vidjeli smo ga kako gestikulria ka svom timu vrlo nervozno. Onda je Popirin to iskoristio da se vrati u meč i dobije drugi set 6:4. Poslije toga je iskoristio momenat za provokaciju!

Imitirao Novaka

Poslije dva brejka i osvojenog seta on je riješio da imitira Novaka! Kada je išao ka svojoj stolici okrenuo se ka publici i tada je stavio ruku na uho. Htio je da ih bolje čuje i nije bio zadovoljan koliko je domaća publika navijala za njega. Znamo koliko je prepoznatljiv Novak po tom potezu, mada on to uglavnom radi kada pobjeđuje i kada je publika protiv njega.

I prije samog meča nije mogao bez provokacija Popirin. Ovoga puta šuti, a kada je igrao meč na Australijan openu žalio se na organizaciju i to što je Đoković imao malo više vremena da odmori između dva kola. Sada, valjda poučen iskustvom iz Australije – šuti!

Divim mu se zbog svega što je uradio

“Mislim da su teniseri podijeljeni 50-50 oko te odluke da turnir počne u nedjelju. Đoković je dobio jedan dan više, siguran sam da je tražio da igra u nedjelju. To je što je. Divim mu se zbog svega što je uradio, vjerovatno je i najbolji svih vremena, ali ja imam samopouzdanja kada ulazim u meč i vjerujem u sebe, znam da mogu da dobijem meč čak iako je najbolji na svijetu. To je samo još jedan teniser sa druge strane mreže Mislim da neće postojati jedan trenutak tokom meča da ja ne vjerujem da mogu da ga pobijedim. Najbolji je u istoriji našeg sporta, ali imam i ja opasno oružje u svojoj igri koje može da ga poremeti. Ulazim u meč sa puno samopouzdanja, a ako nije tako – nema ni poente da igramo”, rekao je tada Popirin.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS