calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA

TAKI MAJU ZATVORIO U PSIHIJATRIJSKU USTANOVU: Marinkovićeva čupa kosu, vrišti i trese se!

Objavio: RHT
04/01/2022 12:12 AM

Bivša zadrugarka Maja Marinković nakon diskvalifikacije u rijalitiju “Zadruga” završila je, navodno, u psihijatrijskoj ustanovi.

 

PRINTSKRIN

Naime, Maja je prema rečima izvora upućenog u situaciju, hitno primljena na psihijatriju, a sve vreme uz nju je njen otac Radomir Marinković Taki.

– Taki je sve vreme uz Maju i moli je da se smiri. Morao je da je odvede na psihijatriju kako bi ona došla sebi, jer drugačije nije funkcionisalo – priča izvor za “Blic” i dodaje:

– Sve vreme je kukao i govorio kako njih dvoje nemaju novca da plate 50.000 evra kazne i da je sada pitanje kako će se izvući. Maja ništa nije govorila, samo je lomila oko sebe stvari, čupala kosu i lupala po stanu. Taki je shvatio da je u ovom slučaju najbolja opcija da Maju odvede u psihijatrijsku ustanovu. Oboje su isključili telefone i ne javljaju se nikome – tvrdi izvor.

PRINTSKRIN

Podsetimo, kako je izvor ispričao, Maja je po napuštanju “Zadruge” razlupala ceo svoj stan.

– Maja ne može da se smiri. Trese se, cvili i plače što je diskvalifikovana iz rijalitija. Kada ju je Taki doveo u stan, počela je da lomi i ruši sve po sobi. Taki je pokušao da je smiri, ali nije uspeo u tome – kaže dobro upućen izvori dodaje:

 

– Najveći problem je što ni Maja ni Taki ne znaju kako će vratiti dug od 50.000 evra. U trenutku besa je poručio Maji: “Stalno sam te savetovao da se smiriš, ali me nisi poslušala. Eto ti tvoje veze. Eto ti sada i rijaliti. Odakle nam 50.000 evra da platimo “Pinku” dug?”. Međutim Maja i dalje ne želi da ga sluša. Obećala je da će se promeniti, ali po svemu sudeći od toga nema ništa. Moraće po hitno da je vodi na lečenje – zaključuje izvor.

PRINTSKRIN

IZVOR: KURIR.RS/BLIC.RS/HYPE.TV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS