calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO)

Ljubav i novac stižu u julu za ova četiri horoskopska znaka

Objavio: RHT
02/07/2024 4:45 PM

Ljubav i novac stižu u julu

Prema horoskopu, juli donosi neočekivano bogatstvo za odabrane.

Ljubav i novac stižu u julu /  Foto:Shutterstock
Ljubav i novac stižu u julu /  Foto:Shutterstock

Četiri znaka horoskopa su na putu da čuju izuzetno dobre vijesti koje će im donijeti iznenadnu sreću – ljubav i novac stižu!

Blizanci

Blizanci, danas je vaš srećan dan! Tranziti planeta su u vašu korist, donoseći vam neočekivan novac i oslobađajući vas briga. Bistrina uma bez anksioznosti će vam omogućiti da se oslobodite i prodišete.

Lav

1. jul otvara vrata sreće za Lavove kroz neočekivane kanale. Očekujte radost i sreću iznenadnog i veoma povoljnog događaja. Univerzum je uz vas i pokazuje da ste na pravom putu ka uspjehu.

Strijelac

Vaša sreća danas dolazi zahvaljujući Sunčevom, Venerinom, Marsovom i Saturnovom tranzitu. Očekujte iznenadne promjene koje će vas usmjeriti ka novim i boljim prilikama. Istraživački duh će vam pomoći da iskoristite ove promjene kao avanturista.

Ribe

Za Ribe, 1. jul donosi slatke obrte sudbine! Neočekivano bogatstvo i sjajne vesti su na putu ka vama, zahvaljujući tranzitu Marsa i Venere. Ovaj dan obećava puno radosti i sreće za vas i vaše najbliže.

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024.

Pročitajte i: DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti.


Pročitajte dnevni horoskop za 2. jul 2024. godine! Dnevni horoskop za 2. jul IZVOR: SHUTTERSTOCK/MIHA CREATIVE

Dnevni horoskop za 2. jul 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 2. jul 2024. godine kaže da je vaša energija danas na vrhuncu! Spremni ste da osvojite sve vrhove, da pobijedite sve protivnike na poslu. Ako ste u vezi, partnera ćete oboriti s nogu nekom super večerom. Slobodni bi mogli u restoranu da upoznaju interesantnu osobu. 

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Krstarica/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS