calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

Dokumenti otkrivaju: Ubica supruge na Pofalićima pravosnažno osuđen u Hrvatskoj

Objavio: RHT
02/07/2024 11:15 AM

Ubica supruge na Pofalićima pravosnažno osuđen u Hrvatskoj

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predjelu glave

Goran Ravlić. Facebook

Monstrum Goran Ravlić, koji je s majkom Leđibom Ravlić svirepo ubio svoju suprugu Nerminu, je 22. maja 2019. pravosnažno osuđivan na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog krivičnih djela teška tjelesna povreda i prijetnja.

To pokazuju dokumenti iz istrage koji su u posjedu “Avaza”.

Ravlić presuđivan - Avaz

Ubica supruge na Pofalićima pravosnažno osuđen u Hrvatskoj

Ravlić presuđivan. Avaz

Kako smo ranije objavili, njeno tijelo je bilo izmasakrirano. Istraga je pokazala da su Goran i njegova majka Leđiba, prema prethodnom dogovoru, ubili Nerminu te da su je prije ubistva fizički i psihički zlostavljali, uskrativši joj bilo kakvu vrstu komunikacije sa spoljnim svijetom.

Zabrana izlaska iz stana

Onemogućili su joj i pristup mobitelu i izlaske van stana te je kontinuirano seksualno zlostavljali na način da su joj gurali NN predmete oštrih ivica i većeg obima u vaginalni i analni otvor, usljed čega je nesretna žena trpjela izuzetno jake bolove.

Danima su je izgladnjivali, čupali i šišali joj kosu i nanosili teške povrede, u vidu teških lomova ekstremiteta, tupim udarcima u predjelu glave i drugih dijelova tijela.

Prethodno su joj svezali ruke da ne može pružiti bilo kakav otpor. Koliko su bili brutalni, istraga je pokazala da su nakon ubistva nesretne žene. A da bi sakrili tragove, prikrili neugodne mirise iz stana, koristeći razne osvježivače i mirisne svijeće.

Htjeli ukloniti tijelo iz stana

Istraga je pokazala i da su Ravlić, njegova majka i njihov pomagač Latif Jašarević u tržnim centrima “kupili sjekiru, pilu, set noževa, više plastičnih kutija. Patrone amonijaka za prenosive frižidere, plastične rukavice, plastična odijela, zaštitne maske, selotejp trake, vreće za smeće”.

Prema istrazi, kupili su mašinu za mljevenje mesa, a sve s ciljem da tijelo raskomadaju i uklone iz navedenog stana. To jeste da unište sve dokaze i tragove zvjerskog ubistva.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS