calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada

KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović!

Objavio: RHT
01/07/2024 11:20 PM

Oglasila se Jelenina porodica

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Pjevačica Indi Aradinović i kompozitor Zoran Marjanović danas su uhvaćeni kako razmjenjuju nježnosti na jednom bazenu, nakon čega su svi posumnjali da su njih dvoje u vezi. Kako prenose mediji Indi je kratko prokomentarisala da su Zoran i ona dugogodišnji prijatelji i da ne vidi ništa sporno u tome što su se dodirivali naočigled svih i ljubili u obraz.

Oglasila se Jelenina porodica

Sada su se za medije oglasile Teodora Krsmanović. Sestra pokojne Jelene Marjanović, koja je rekla da nema blizak odnos sa zetom, kao i da se čuju samo u vezi djeteta, te da nije upućena u njegov ljubavni život i Jelenina tetka, Ljubica Manojlović.

– Pojma nemam, ne pričam sa Zoranom o njegovom privatnom životu iskreno. Čujem se sa njim samo u vezi djeteta, ništa više ne znam o njemu. Stvarno ne znam ni da se Jelena družila sa Indi, bolje pitajte nekog drugog, jer ja ne znam ništa u vezi toga – izjavila je pjevačicina sestra, Teodora.

– Ne, ne, ne znam ja o tome ništa. Ja ne znam ništa o tome, stvarno. Ne znam, ne znam stvarno, njegova privatna stvar, mene to ne zanima – rekla je kratko Jelenina tetka, Ljubica.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS