calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu

Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO)

Objavio: RHT
01/07/2024 10:20 PM

Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju

Snažno nevrijeme stiglo je i u Bosnu i Hercegovinu. Nakon oluje koja je zahvatila Sloveniju, te nevremena u Hrvatskoj, sada se na udaru našla i naša zemlja.

Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju/Foto: BHMeteo

Veliko nevrijeme praćeno ledom i olujnim vjetrom pogodilo je Bosansku Dubicu.

Posavina i Semberija su u narednim satima na udaru lokalnog nevremena.

Pogledajte snimak nevremena u Bosanskoj Dubici.

Čitajte i OČEKIVANO! KONAČNI KRAJ MIONE I REPERA! Pjevačica se odlučila za Stanislava

Miona Jovanović je priznala Stanislavu Krofaku da vjeruje da je došla do kraja romase sa Nenadom Aleksićem.

Naime kako pjevačica ističe ubijeđana je da neće željeti da bude sa njom nakon što je provela noć sa bivšim.

Miona je navela u razgovoru sa Stanislavom u hotelu, da vjeruje će reper, odmah po njenom povratku, raskinuti s njom. Ona je više puta povjerila Krofaku detalje ljubavne romanse nje i Nenada. Miona je istakla da ima loš osjećaj, ali i da vjeruje da je ovaj put zauvijek kraj.

Kraj romase Mione i Ša

– Ne znam, imam neki loš osjećaj jer znam kakav je Ša. Još fali da mu se nakači Miljana i Uroš… Rekla sam mu da imam intuiciju i da će raskinuti sa mnom – rekla je Miona.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS