calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok

“SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke”

Objavio: RHT
01/07/2024 10:00 PM

Nakon skandala! Tamara Đurić ekskluzivno za Hype!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon skandala! Tamara Đurić ekskluzivno za Hype!

Starleta Tamara Đurić prijavila je danas policiji da ju je bivši dečko M. Đ. (36) navodno napao i pretukao. Prema riječima medija, bivši dečko ju je navodno prvo udario glavom u čelo, a potom je šutirao po tijelu. Uprkos ozbiljnosti optužbi, Tamara je odlučila da odustane od gonjenja bivšeg za nasilje.

Tamara je sada ekskluzivno za Hype, po prvi put nakon incidenta progovorila o ovom slučaju, te otkrila da je policija brzo reagovala na njen poziv i da se osjeća sigurno zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji.

Ne bih mu davala na važnosti. Još jedan u moru zaljubljenih klinaca koji se napiju, pa umjesto serenade sebi lome ruke da bi me fascinirali. Sva sreća da je policija brzo stigla i da se sve dobro završilo – rekla je Tamara ekskluzivno za Hype.

Na naše pitanje da li ima neke povrede nakon napada, Đuričićka je kratko dodala: “Ne”.

Podsjećamo, mediji su izvijestili o incidentu, ističući da je Tamara izjavila kako je bivši dečko prvo navodno fizički napao udarcem u čelo, a zatim je nastavio da je šutira po tijelu.

Foto Antonio Ahel/ATAImages

“Moj muž ne može odmah da sazna”

Ona se danas odglasila i putem društvenih mreža i snimila se, kako bi pokazala svoje tijelo, ali i glavu, a onda poručila:

– Bože kakvo buđenje, znači Vaistinu Voskrese. Znači, od bivših imam samo bivšeg muža, a on nije tu….

– Dakle, nije tu, a nije ni nasilan… Sad sam se probudila i ja sam u totalnoj nevjerici.

Nakon što je ustala iz kreveta, i izašla iz mraka, ona se snimila i pokazala da na tijelu nema vidljivih povreda, te istakla da nije pretučena.

Nevjerovatno, ali izađi iz mraka. Je l’ vam treba dnevna svjetlost ili je ovako dovoljno. Evo dobro sam, opet, ponavljam. Molim vas nemojte da mi maltretirate porodicu i bivšeg muža, jer on ne može odmah da sazna da su ovo besmislice. Ako me neko bude pretukao slučajno, javiću vam, a i naći ćete da ga na zadnjim stranama.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS