calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera

Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale

Objavio: RHT
01/07/2024 7:58 PM

Trikolori prošli u četvrtfinale

Fudbalska reprezentacija Francuske pobijedila je selekciju Belgije rezultatom 1:0 u osmini finala Evropskog prvenstva.

Trikolori prošli u četvrtfinale/Foto: UEFA

Utakmica igrana na Dizeldorf areni nije obilovala velikim šansama, prilikama za gol, a odlučio je trenutak u 85. minuti.

Međutim, prije toga viđeno je nekoliko šansi na obje strane, koje su mogle donijeti objema reprezentacijama prolazak u četvrtfinale.

Prvi su zaprijetili Belgijanci u 24. minuti iz slobodnog udarca, kada je Kevin De Brujne (Bruyne) probao iznenaditi Manjana (Maignan), ali je to čuvar mreže Francuske uspio odbraniti.

Deset minuta kasnije Kunde (Kounde) je sjajno primio i poslao loptu u šesnaesterac, ali Tiram (Thuram) šutirao glavom malo pored gola.

U nastavku susreta prijetili su Francuzi preko Čuamenija (Tchouameni) i Mbapea (Mbappe). Ipak, sve je bilo više-manje bezopasno po gol Belgije.

Za Belgiju najveću šansu imao je De Brujne u drugom dijelu, dok je Lukaku ponovo bio nevidljiv.

Ključni trenutak se odigrao u 85. minuti. Randal Kolo Muani, koji je ušao sredinom drugog dijela, uspio je primiti loptu u šesnaestercu, šutirati, a lopta pogađa Vertongena na putu do gola i vara Kastelsa, koji je tada bio nemoćan.

Francuska se nakon toga uspjela odbraniti i slaviti prolazak u četvrtfinale.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS