calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO)

Objavio: RHT
01/07/2024 7:40 PM

Novi dečko Mine Vrbaški

Photo: Printscreen Instagram/minavrbaski

Bivša učesnica rijalitija Mina Vrbaški, javnosti je postala poznata još kao maloljetna, kada je tvrdila da je imala aferu sa jednim pjevačem.

Nakon toga, ona je ušla u rijaliti, gdje je bila jedan od favorita nekoliko sezona, koliko je učestvovala. Neki su je voljeli, dok je drugi nisu simpatisali, a rijetko ko je ostao ravnodušan na njeno ponašanje.

U rijalitiju je proslavila 18. rođendan, a javnost je šokirala priznanjem da se bavila prostitucijom kada je imala samo 16 godina.

Ono što je još privuklo pažnju javnosti jeste i to što je mijenjala partnere, pa ih je u rijalitiju za 4 sezone imala ukupno 14.

Photo: Printscreen Instagram/minavrbaski

Već prve večeri uplovila je u vezu i pred kamerama imala intimni odnos sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Nekoliko dana kasnije dopao joj se Anđelo Ranković, sa kojim je razmjenjivla poglede i poljupce, ali zbog toga što je bila maloljetna Ranković nije želio da bude intiman sa njom.

Nakon toga Mina se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu, a intimne odnose imali su često ne obazirući se na kamere i njene godine.

Međutim, ona nije gubila vrijeme, pa je odmah nakon raskida sa Đeksonom bila i sa Jovicom Putnjikovićem. Kako ni ta veza nije uspjela, a Mina se opet vratila Đeksonu.

Njenu pažnju zatim je privukao i manken Toma Panić sa kojim je nakon sukoba sa Đerićem, uplovila u emotivnu vezu. Njih dvoje su takođe bili intimni pred kamerama, nerijetko u sobi punoj drugih učesnika, a Mina je tada svojim ponašanjem šokirala javnost, ali i svoje cimere u Bijeloj kući.

No, počela je druga sezona, a Mina ni tu nije bila sama.

Najprije je nježnosti razmjenjivala sa Ervinom Mujakovićem. Zatim sa Markom Markovićem, sa kojim je bila intimna u krevetu, ali i u tuš kabini. Ona je potom imala intimni odnos sa Adamom Đoganijem, ali i sa pjevačem Savom Perovićem.

Treću sezonu obilježila je Minina turbulentna veza sa Mensurom Ajdarpašićem, ali je pored njega ljubavne odnose imala i sa Matejom Matijevićem, kao i sa Vladimirom Tomovićem, u kojeg je, kako se čini u aktuelnoj sezoni, još uvijek zaljubljena.

Mina je bila intimna i sa Filipom Carem. Imala je kratku romansu sa Franom Pujasom, a ponovo je oko bacila na Anđela Rankovića, sa kojim je izuzetno bliska.

Ipak, nakon izlaska iz rijalitija, Mina se gotovo potpuno povukla iz javnog života.

Photo: Printscreen Instragram/minavrbaski

Već duže vrijeme je zaljubljena i u sretnoj vezi sa jednim muškarcem. Njega do skoro nije eksponirala u javnosti, a sada ga je prikazala pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Mina se naslonila na rame svog kršnog momka, koji je pun tetovaža, a posvetila mu je i pjesmu “Love Story”.

Photo: Printscreen Instragram/minavrbaski

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS