calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni

HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE!

Objavio: RHT
01/07/2024 7:00 PM

HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE!

Foto: Hype ilustracija/HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE!

07:30      CITY HYPE

10:00      SERIJA: DOBRODOŠLI U ŠITS KRIK     R

11:00      FILM: ŽIVJETI OD LJUBAVI

13:00      CITY HYPE

14:00      SERIJA: AVIONDŽIJE

16:00      SERIJA: DOBRODOŠLI U ŠITS KRIK  P

17:00      FILM: TI SI ONAJ PRAVI

19:00      CITY HYPE

19:30      EMISIJA: PUSTOLOVAC BALKANA

20:00      SERIJA: AVIONDŽIJE

foto: Hypetv/ilustracija

21:00     EMISIJA:  BEHYPE THE SCENES

22:00      FILM: DUŠA SJEVERA

01:00      EMISIJA: BRAK SA DVIJE ŽENE

02:00     CITY HYPE

City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE!

Emisija “City Hype” je vaša dnevna doza zabave. Naša ekipa svakog radnog dana priprema vijesti iz šoubiznisa – pikanterija nam ne manjka. Emisija počinje u 19 h, a reprizni termin je u 13 h.

NE PROPUSTITE FILM “DUŠA SJEVERA”

Uz pjesme izvođača poput Frenkija Velija i the Four Seasons, Edvina Stara, Marvina Geja i mnogih drugih, film Sjevernjački soul predstavlja priču o mladalačkoj kulturi sedamdesetih godina prošlog vijeka koja je oblikovala čitavu jednu generaciju.

Ova autentična i vedra priča smještena je u 1974. godinu i prikazuje dvojicu prijatelja čiji se vidici naglo šire otkrićem crnačke američke soul muzike.

Čitajte i OČEKIVANO! KONAČNI KRAJ MIONE I REPERA! Pjevačica se odlučila za Stanislava

Miona Jovanović je priznala Stanislavu Krofaku da vjeruje da je došla do kraja romase sa Nenadom Aleksićem.

Naime kako pjevačica ističe ubijeđana je da neće željeti da bude sa njom nakon što je provela noć sa bivšim.

Miona je navela u razgovoru sa Stanislavom u hotelu, da vjeruje će reper, odmah po njenom povratku, raskinuti s njom. Ona je više puta povjerila Krofaku detalje ljubavne romanse nje i Nenada. Miona je istakla da ima loš osjećaj, ali i da vjeruje da je ovaj put zauvijek kraj.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS