calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu

PEH NA NASTUPU?! SNIMAK SVE ŠOKIRAO! Karleuša nastupila poslije ponoći, niko nije očekivao ovo! (VIDEO)

Objavio: RHT
01/07/2024 12:30 PM

Jk na nastupu!

Pop diva Jelena Karleuša juče je imala nastup na jednom muzičkom festivalu u Beogradu. Naime, pjevačica je pjevala poslije ponoći, a sve je iznenadilo što publika odlazi.

Pojavio se snimak na društvenim mrežama na kom se vidi da je više prazno, nego što je puno.

Video je izazvao lavinu komentara i spekulacija:

“Kasno je, svi su otišli”, ” Publika je otišla da spava”, “Jk je izgleda promašila festival”, “Nije baš toliko ludilo kada dođe Jeca”, “Pobjegla su djeca, jer su se uplašila”, “Na nastupu Jelene “šaka jada” ,” Svi volimo divu, ali nam se spava” , “Jk kraljice trebala si da otvoriš festival”– samo su neki od komentara.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jk na nastupu!

Diva je stigla oko 23h na Ušće, kako bi se spremila za nastup.

Jelena je izletila na scenu sa svojim igračicama malo poslije ponoći. Naime, kada se pojavila na bini, uslijedio je gromoglasan aplauz. Fanovi su joj bacali medvjediće i ruže…

Karleuša se još jednom vratila na binu i poklonila se publici. Nastup je trajao oko sat vremena.

– Dobro veče Beograde, jesmo li dobro? Evo jedna pjesma koju jako volite – poručila je Jelena i zapjevala hit “Benga” sa albuma “Alpha”.

Jk je sve oduševila stajlingom. Upečatljivi bodi istakao je sve njene atribute, a čizme sa metalnim, srebrnim detaljima dale su pečat cijelom stajlingu.

Pred kraj nastupa izvela je jedan od svojih najvećih hitova “Insomnia”, a potom je pjesmom “Lucifer” sa kojim je završila nastup.

Jelena Karleuša je dokazala da je profesionalac i da poštuje svoju publiku. Pop divi nije važno da li nastupa pred 1000 ili 10.000 ljudi, zato je svi ljudi vole.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS