calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu

HOĆE LI MAJA TUŽITI DOKTORA ZBOG IZDEFORMISANE ZADNJICE? Nova fotografija je skandalozna

Objavio: RHT
01/07/2024 11:15 AM

HOĆE LI MAJA TUŽITI DOKTORA

Iako je od ranije poznato da starleta nije zadovoljna oblikom zadnjice, sada je pojavila prava slika

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković je prije ulaska u rijaliti imala je hiruršku intervenciju, kada je ugradila silikone u zadnjicu i to 480 kubika, koji su se sada izdeformisali.

HOĆE LI MAJA TUŽITI DOKTORA

Iako je od ranije poznato da starleta nije zadovoljna oblikom zadnjice, ona to nikada javno nije izgovorila, već se trudila u uvijek u prvom planu bude njena nova pozadina. 

Ipak, tokom njenog učešća u rijalitiju jasno se može videti da se Majina zadnjica izdeformisala, zbog čega je jednom već bila na korekciji. Sada na društvenim mrežama kruži skandalozna fotografija na kojoj se može vidjeti pravo stanje njene silikonske zadnjice.

Maja
Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga Official 

Na društvenim mrežama je nisu štedjeli, te se tako ispod fotografije mogu naći brojni komentari. 

– “Nije normalna šta je sebi uradila”. “Pomjera se silikon”. “Raspala plastika”. “Treba da tuži doktora”…  To su samo neki od komentara. 

Inače, Maji je nakon operacije rečeno da strogo mora mirovati prvih 14 dana. Kao i da leži na stomaku, a da potpuni oporavak traje mjesec dana. Međutim, ona nije slušala doktore, već je šesti dan od operacije izašla iz stana i uživala u jednom restoranu. 

Kako tvrde njeni prijatelji, nije se pridržavala uputstva i zato joj se zadnjica izdeformisala, pa nije njenim zadovoljna izgledom.ž

Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom

Pročitajte i: Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom: Dala sam sve od sebe!

Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official
Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom / Foto: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Lepi Mića sjeo je u pab “Prijatelji” sa Majom Marinković, te joj tom prilikom očitao lekciju o ponašanju prema Stanislavu Krofaku.

– Kažem ti fino, kao čovjek, ovdje on neće. Znaš kako izgleda to sa strane? Sebe blamiraš Majo, to što misliš da imam nešto protiv tebe, boli me ku**c. Pusti ga, ako ti kaže: “Dobar dan”, ti mu kaži: “Dobar dan”. Zamisli kako izgleda kada ti on sa strane stalno priča: “Bježi, bježi…”

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO: 

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS