calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota!

JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO)

Objavio: RHT
30/06/2024 10:30 PM

Iva jedva čeka “Imanje”


U novom ekskluzivnom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljica Miljane i Nevene Arsić, bliznakinje Arsić ugostile su pobjednicu rijalitija Ivu Grgurić.

Iva jedva čeka “Imanje”/Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Iva Grgurić


Grgurićeva se u razgovoru sa bliznakinjama otkrila da jedva čeka najveći rijaliti format ikada u Hype produkciji “IMANJE”

Iva se nije libila da govori i o svojoj pobjedi u rijalitiju, ali i o televiziji na kojoj se emitovao format sa kojom više nema saradnju.

Učešće u predhodnom rijalitiju


– Mene je Lepi Mića zvao na telefon i zakazao mi sastanak sa kim treba za ulazak u rijaliti. – rekla je Iva, pa dodala:

– Mnogo se komentarisala tvoja pobjeda, ti si se i sama oglašavala, pa si jednom prilikom izjavila da si prekinula saradnju sa tom televizijom. – glasilo je pitanje voditeljice na osnovu naslova koji je pročitala tokom rubrike “UDAR SEDME SILE“.

– Da, rekla sam to, jer nemam lijepo iskustvo iskreno. Meni je zapravo istekao ugovor sa tom televizijom. U stvari ja nikada nisam dobila svoj “pravi” ugovor. – šokirala je Grgurićeva u emisiji ShowBliz.

– Kako to misliš “pravi“? Bilo ih je više? – uslijedilo je pitanje.

– Da, da, bilo ih je nekoliko, samo nikada nisam dobila pravi. Ni ne znam koji je pravi – rekla je ljutito Iva, koja je odnijela pobjedu u sezoni rijalitija.

Nije joj isplaćen honorar

– Polemisalo se o tvojoj nagradi, da li si isplaćena?

– Ne, nisam! Bar ne sve, samo dio. – šokirala je Iva.

– Jedva čekamo da počne rijaliti “Imanje”, uveliko je kasting u toku, naši takmičari će predstavljati prave porodične vrijednosti života na selu. Da li ti, Iva, znaš da muzeš kravu? – pitala je bliznakinja Nevena Arsić.

– Naravno da znam! – rekla je Iva uzbuđeno pokazujući kako se to radi.

– Ja predlažem da idemo nas tri da snimamo kako muzemo krave. – rekla je bliznakinja Miljana Arsić.

– Može! I da vidimo koja će više da izmuze! – rekla je Iva, a Nevena dodala:
– Ko šta izmuze, pije! – rekla je ona, a u studiju se zaorio smijeh.

– Šta je smešno? Sram vas bilo sve. Vaša prljava mašta mene ne dotiče. – našalila se bliznakinja, ali smijeh u studiju nije prestao!
Kako će izgledati IZAZOV koji su najavile, ostaje da ispratimo, jer takav događaj sigurno ne smemo propustiti!

Gostovanje pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS