calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Karleuša odgovorila Vojažu: MANJI SI OD SPERMATOZOIDA u koji te je VRATILA NANOGICA!

Objavio: RHT
29/06/2024 9:30 PM

Novi estradni rat


Jelena Karleuša je poznata kao neko ko je bez dlake na jeziku. Nedavno je imala realan osvit na dešavanja na muzičkoj sceni.

Novi estradni rat/Foto:ATA Images; Vojaz i Jelena Karleusa

Pa je dobila pitanje od pripadnika sedme sile da prokomentariše duet folkerke Cece Ražnatović i repera Mihajla Veruovića Vojaža pod nazivom “Muškarčina”. Ova pjesma je izazvala brdo negativnih komentara.

Istakla je da je to nešto najgore što je ikada snimljeno u našoj državi, a sada joj je Vojaž odgovorio, nakon čega mu je ona žestoko odbrusila.

Vojaž nastavio da provocira Divu

“Poštujem mišljenje Jelene Karleuše, ona je, stvarno, ozbiljan biznis mag kod nas, ali ne bih se složio sa njom. Nešto što je najgore ikada snimljeno kod nas ne bi imalo tolike brojeve.”

“Možda bi ona trebalo da pogleda rezultate svog albuma, pa onda da komentariše nešto. Mislim, ja nikada ne bih pljunuo na nečiji rad bez razloga na taj način. Tako cinično i bezobrazno. Bože moj, svako ima svoj način kako komentariše. Ja to poštujem, ali se ne slažem sa njenim mišljenjem”, rekao je Vojaž, a Karleuša je burno odreagovala.

Diva bez dlake na jeziku

“Slažu se kocke, pjetliću zubati, ljudi su saglasni. Ne znam šta je gore, to što uopšte meni odgovaraš, umjesto da si manji od spermatozoida u koji te je vratila nanogica, što nemaš obraza ni stida kada snimaš pjesme sa osobom koja je učestovala u sakrivanju onih koji su ti ranili oca ili što se usuđuješ da pominješ moje albume i karijeru tim kiklop zubalom. Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, “muškarčino” sa kokošjim grudima. Stoji mirno, kad me pomenu”, napisala je Jelena.

Čitajte i : ŠA JEDVA STOJI NA NOGAMA! Pozlilo mu zbog svadbe Mione i Stanislava, ne može da dođe sebi!

Nakon što su završeni pregovori, Stanislav Krofak i Lepi Mića uspjeli su da otkupe mladu, Mionu Jovanović.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hype.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS