calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Đurina kćerka Zala duhovita na oca: Ne znam ni ja čija sam, al znam da sam naša

Objavio: RHT
29/06/2024 8:30 PM

Kćerka Branka Đurića Đure

Zala Đurić, starija kćerka Branka Đurića Đure i Tanje Ribič, krenula je stopama roditelja te je kao svoje zanimanje izabrala glumu, a krase je i drugi talenti poput pjevanja i pisanja.

Kćerka Branka Đurića Đure / Foto: instagram

Završila je prestižnu glumačku školu HB Studio u New Yorku te je svoje znanje pokazala u ulogama u dječjem filmu “Kapa”, potom u ratnoj drami “Šesti autobus” te filmovima “Dedek gre na jug”, “Traktor, ljubav i rokenrol”, “Nika” i “Kajmak i marmelada”.

Publiku sada osvaja i ulogom u slovenskoj seriji “Skriveno u raju”, a nedavno je progovorila i o tome kako je uspjela prikriti svoj naglasak, koji je kombinacija slovenskog i bosanskog, u seriji.

Za Slovence sam Bosanka

“Tokom snimanja filma i serije ‘Šesti autobus’, živjela sam u Zagrebu. I sad često dolazim u Zagreb, tako da mi za ulogu nije teško skinuti taj naglasak. Na setu serije ‘Skriveno u raju’ moj je profesor bio kolega Matino Antunović. Ali u privatnom životu govorim neki jugoslavenski miks. Prošli put kad sam bila u Sarajevu nana mi je rekla da imam hrvatski naglasak, kad sam u Hrvatskoj, svi mi kažu da imam slovenski naglasak, a za Slovence sam Bosanka, naravno. Ne znam čija sam. Ali znam da sam naša”, kazala je simpatična Zala za tportal.

Glumica je dodala i kako najviše vrijeme s najbližim voli provoditi na svježem zraku, uz dobru hranu i bez telefona.

Što se tiče budunosti, Zala kaže da je zadovoljna sa stanjem u kojem je trenutno.

“Super je tako kako je. Samo da si mogu kupiti hljeb svojom umjetnošću i bit ću sretan čovjek”, poručila je.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/tportal/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS