calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UDRUŽILE SE BIVŠE DJEVOJKE OD ŠA! “Neka reper u pokušaju potraži stručnu pomoć” GOGA SEKULIĆ O OPERACIJI I KOMPLIKACIJAMA NAKON INTERVENCIJE:”Imala sam dug oporavak” STANISLAV MORA NA OPERACIJU! Nakon ovog udarca ništa više neće biti isto! “NAŠA LJUBAV SE RODILA U KOMBIJU!” Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, otkrila čime ju je OČARAO (VIDEO) Zašto je Hrvatsko državno odvjetništvo odustalo od progona Luke Modrića zbog lažnog svjedočenja!? NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine

EKSKLUZIVNO Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”, naručite majice na vrijeme, gratis veliko iznenađenje!

Objavio: RHT
29/06/2024 9:30 AM

Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”

photo:printscreen/instagram/rijalitiimanje/Limitirana kolekcija sa logotipom “Imanja”

Od 7. septembra na Hype televiziji počinje rijaliti šou “Imanje” koji je već od zvanične najave za emitovanje nadmašio sva očekivanja. Broj prijavljenih učesnika na kastingu je rekordan, što pokazuje koliko je interesovanje za ovaj jedinstveni projekat.

Rijaliti “Imanje” je koncept koji će vas vratiti u stvarnost i omogućiti vam da vidite kako izgleda pravi život na selu. Gledaoci će imati priliku da prate marljive i poštene radne ljude koji će svojim djelima vratiti prave vrijednosti u vaše domove.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by rijalitiimanje (@rijalitiimanje)

Elmedin i Arnel Karić, Strahinja Jenić i Ivo Kovačević su četiri poznata takmičara. Na Imanju će se naći 12 muškaraca i 18 djevojaka, pa će ukupno biti 30 učesnika. Voditelji će biti Dejan Dragojević i Nives Celzijus!

Naime, kako se približava početak otvaranja, tako i očekivanja fanova rastu. Stoga je Hype produkcija odlučila da iznenadi sve i napravi kolekciju majica sa poznatim učesnicima i voditeljima “Imanja”.

Profil sa najviše lajkova na objavi DIREKTNO ulazi na “Imanje”!

Rezervacije za limitiranu kolekciju kreću od večeras 21:00h / 28.06, a završavaju se u nedjelju u 23:00h / 07.07!

Čitajte i PUŠTEN SNIMAK MAJE I JANJUŠA U KREVETU! Aneli čupala kosu sa glave, Stanislav zanijemio od šoka, UHVAĆENI NA DJELU!

Aneli Ahmić, jedna od učesnica rijalitija, nije mogla da pretpostavi da će se Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ponovo zbližiti. Sumnjala je u Janjuševa osjećanja prema bivšoj djevojci, a nedavni događaj je dodatno poljuljao njeno povjerenje.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS