calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem: “Kada se vidimo, sve pršti od strasti”

Objavio: RHT
28/06/2024 11:30 PM

U skladnom braku

Katarina Grujić godinama je u skladnom braku sa fudbalerom Markom Gobeljićem.

U skladnom braku/Photo: Hype

Pjevačica ne krije koliko uživa u ljubavi sa Gobeljićem, sa kojim ima kćerku Katju, a sada je otkrila detalje braka.

Kaća Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem
– Katja raste, sada ima dvije i po godine i mnogo brzo raste. Sada kada mi se muž vratio najsretniji je i najzadovoljniji. Ja sam ranije kukala samo po emisijama koliko mi nedostaje – rekla je Kaća.

“Sve puca od strasti”

– On ima karantin i utakmice koje su uglavnom vikendom, a taman i ja tako imam organizovane nastupe, pa taman imamo vremena da se uželimo jedan drugoga, i onda kada se vidimo, sve pršti od strasti – rekla je Kaća, pa dodala:

– Sa Katjom sam morala da idem da ga vidim bar jednom mjesečno – otkrila je.

Podsjetimo, Stefan Usiljanin autor i voditelj emisije “Pretres” na Hype televiziji, ugostio je popularnu pjevačicu Katarinu Grujić-Gobeljić prije par mjeseci. Jedna od tema tokom emisije bila je i svadba Katarine i njenog supruga, fudbalera Marka Gobeljića.

Svadba Katarine i njenog supruga

– Sve naslovne strane, sve naslovne stupce si punila tvojom fotografijom i sa naslovom Katarina Grujić je drska i bezobrazna prema novinarima, otjerala sve novinare sa svoje svadbe – rekao je voditelj, pa direktno pitao: “Možeš li da mi kažeš nešto na tu temu?”

– Rećiću ti, po ko zna koji put ću ja to ponoviti, to apsolutno nije istina -rekla je Katarina

– Zato što, dokaz imaš, imaju svi, gdje ja pričam sa novinarima, i odgovaram i sve i zahvaljujem se što su došli. Ulazim u hotel da se slikam sat vremena sa gostima dok oni sjednu da jedu. Da izađemo Marko i ja da damo intervju koji nikad niko u Srbiji od poznatih javnih ličnosti nije dao intervju na dan svadbe. Ja sam htjela da dam kada završim slikanje – rekla je Kaća.

– Ali neki fotograf je uletio u salu počeo tamo da pravi haos. Obezbjeđenje je njega vidjelo i izbacilo ga napolje. Mislim nisu njega izbacili, izbacili, samo su rekli dečko izađi ne možeš. Dogovor je ispred, imali su stolove, imali su hranu, piće imali su sve. Taj isti fotograf je uletio kada je na silu otvorio vrata od limuzine. Dok sam ja dizala haljinu da se hladim. On je uletio ovako bacio se preko kuma, kume, da krenemo ajde od toga. Tako da ja nisam bezobrazna nikad u životu nisam novinara otjerala – rekla je Katarina na Hype televiziji.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS