calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG HYPE TV PROGRAM ZA SRIJEDU 3. JUN 2024. GODINE! U “Pretresu” Milena Ćeranić odgovara na sve MISTERIJE! Sve o superćelijskim olujama: Kako nastaju i kakvu štetu mogu napraviti TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U CRVENU HALJINU! Pjevačica danas slavi rođendan, a čestitke samo pljušte! (FOTO)

“JEDNU PLJESKAVICU SMO DIJELILI NA POLA!” Voditelj rasplakao Nadicu Ademov: “Nikada me niko nije ovo pitao!”

Objavio: RHT
28/06/2024 10:00 PM

Jednu pljeskavicu smo dijelili na pola

subotu 29. juna od 23h na Hype televiziji u popularnoj emisiji “PRETRES” čiji je autor i voditelj Stefan Usiljanin, svoju životnu priču ispričaće pjevačica Nadica Ademov.

Foto: printscreen/Hype tv/ilustracija/

Nadica je govorila o svom djetinjstvu, odrastanju, školovanju, o svojim roditeljima, rođenom bratu Ramčetu, karijeri, majčinstvu, ali i o spekulacijama vezanim za njen privatan život.

Kroz emisiju pjevačica je “otvorila svoju dušu” čak u jednom trenutku nije mogla da suzdrži svoje emocije pa je i zaplakala.

Kada je ona u pitanju, poznato je da nikada ne imenuje kolege sa kojima ima ili je imala problem.

Voditelj je direktno pitao da prokomentariše odnose sa nekim kolegama, a to su: Aleksandra MladenovićAleksandra PrijovićJana Todorović.

Ali komentarisala je i prozivke na njen račun od strane voditelja Gorana Čomora.

PJEVAČICA O NEIMAŠTINI

Najemotivniji trenutak bio je kada je pjevačica govorila o neimaštini kroz koju je prošla u djetinjstvu sa svojim starijim rođenim bratom Ramčetom.

“Moji roditelji su mlađi ljudi, ali izgledaju mnogo starije jer ih je život namučio. Oni su se svačim bavili, mislim naravno poštenim poslom”

Pa nastavila:

“Zašto kažem svačim, zato što su sve radili samo da bi brat i ja imali, da ne bi gladovali da kažem. Takav je bio period nekad je imalo, nekada nije imalo.”

“Sjećaš se perioda kada se nije imalo?” – pitao je Usiljanin

“Pa sjećam se naravno, to mi je možda najgori period životni”

Pjevačica je nastavila:

“Kada smo se mi obradovali za jednu subotu kada dođe, pošto moji su tada radili na pijaci. Subotom je imalo više posla nego radnim danima. Sjećam se, ta subota kada dođe i bude bilo posla dobićemo kinder jaje čovječe. Tako da radovala sam se za jedno kinder jaje i ja i brat” – izjavila je Nadica

Pjevačica je počela je da plače i zaćutala je u tom trenutku jer su je emocije obuzele.

“Brat i ja smo stvarno mnogo vezani” -zaćutala je Nadica poslije ove rečenica i brisala suze

“Mi smo sve dijelili, i tu jednu pljeskavicu ako nije bilo za dvije, mi smo uzimali jednu pljeskavicu i po pola smo je dijelili. Ali bukvalno i on sad da je ovdje i on bi zaplakao” -izjavila je kroz suze Nadica Ademov na Hype tv.

Naglasila je pjevačica u emisiji da je nikada niko nije pitao ovakve stvari iz privatnog života.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hype Televizija (@hypetv.rs)

BONUS VIDEO

hyebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS