calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG HYPE TV PROGRAM ZA SRIJEDU 3. JUN 2024. GODINE! U “Pretresu” Milena Ćeranić odgovara na sve MISTERIJE! Sve o superćelijskim olujama: Kako nastaju i kakvu štetu mogu napraviti TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U CRVENU HALJINU! Pjevačica danas slavi rođendan, a čestitke samo pljušte! (FOTO) Nevrijeme prouzrokovalo probleme: Poplavljene kuće i dvorišta u Banjaluci SVE PUCA, UVUKAO JOJ SE… ŠA I MIONA U VRELOJ AKCIJI! Poslije svađe, sve je slađe! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Nemoj mi teških tema dok jedem! “NE ZANIMAJU ME HEJTERI” (VIDEO)

“UBIT ĆU JE ZA OVO…” Drama u domu Kulića u Nišu: Marija se bacila na krevet od straha, svuda staklo i polomljeni tanjiri, šokantno!

Objavio: RHT
28/06/2024 7:30 PM

Drama u domu Kulića u Nišu

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić objavila je status na Instagram profilu gdje je vrlo aktivna. Naime, Marija je otkrila da se u porodičnoj kući u Nišu desila prava katastrofa, te da se ona prepala i polupala sve tanjire koje je držala u ruci.

Ono što je Mariju uplašilo jeste grmljavina koja je bila, pa se nadovezala na njenu kćerku Miljanu Kulić, koju je sinoćno nevrijeme zastrašilo, zbog čega je počela da viče na sav glas dok je sjedila sama u izolaciji.

Drama u domu Kulića u Nišu

Marija je sada na Instagramu otkrila i kakva drama se odigrala u porodičnoj kući:

Photo: Printscreen Instagram/marijakulic_mtaz

– Miljana se prepala grmljavine, pa se naljutila na produckiju što toliko grmi i skinula bubicu, hahaha. Nego, kad sam je čula od straha mi ispadoše tanjiri iz ruku, a ja se bacih na krevet. Tanjire polomljene sakupih, kad mi se smirilo srce. Ubit ću je za ovo, ahahahha – napisala je Marija kroz šaljiv ton. 

Marija čuva Miljaninog sina

Marija Kulić je podijelila nekoliko fotografija i snimaka na kojima mali Željko uživa sa svojim drugarima na ekskurziji. Na jednoj od fotografija, mališan pozira sa osmijehom na licu, dok na drugoj fotki veselo trčkara sa svojim drugarima. Ovi prizori raznježili su mnoge pratioce koji su izrazili divljenje prema Marijinom gestu da omogući svom unuku da provede kvalitetno vrijeme sa svojim vršnjacima.

Objava o mini ekskurziji malog Željka izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Mnogi pratioci su pohvalili Mariju Kulić na ovoj gesti, ističući koliko je važno djeci pružiti priliku da se druže i uživaju u igri sa svojim vršnjacima. Takođe, mnogi su primijetili koliko je Željko sretan i nasmijan na fotografijama, što ih je dodatno raznježilo.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS