calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG HYPE TV PROGRAM ZA SRIJEDU 3. JUN 2024. GODINE! U “Pretresu” Milena Ćeranić odgovara na sve MISTERIJE! Sve o superćelijskim olujama: Kako nastaju i kakvu štetu mogu napraviti TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U CRVENU HALJINU! Pjevačica danas slavi rođendan, a čestitke samo pljušte! (FOTO) Nevrijeme prouzrokovalo probleme: Poplavljene kuće i dvorišta u Banjaluci SVE PUCA, UVUKAO JOJ SE… ŠA I MIONA U VRELOJ AKCIJI! Poslije svađe, sve je slađe! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Nemoj mi teških tema dok jedem! “NE ZANIMAJU ME HEJTERI” (VIDEO) Ljubav i novac stižu u julu za ova četiri horoskopska znaka

Sanja Maletić postala majka u 52. godini: Mukotrpna borba za potomstvo se isplatila

Objavio: RHT
28/06/2024 6:30 PM

Sanja Maletić postala majka u 52. godini

Folk zvijezda Sanja Maletić je nakon duge borbe za potomstvo postala majka u 52. godini.

Sanja Maletić postala majka u 52. godini/Foto: Instagram

Sa suprugom Ljubišom dobila je djevojčicu kojoj su dali ime Vanja. Porođaj je protekao u najboljem redu. Zbog trudnoće se povukla iz javnosti te se nije oglašavala.

Ovaj bračni par je više od 10 godina pokušavao dobiti dijete. U jednom od ranijih intervjua je izjavila:

– Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Suprug i ja smo pokušavali više puta, nije uspjelo. U današnje vrijeme se brzo živi, čovjek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice. Odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze.

Ranije je rekla da ima bolest štitne žlijezde, a uz to i Hashimoto.

– Gospodin Japanac i ja pričamo. Kad imam obaveza, onda se ujutro dogovorimo o svemu. Bitno je da psihološki sebe namjestiš i dirigiraš ti, odnosno da si ti gospodar. Koliko god to bila teška bolest, ima nade – kazala je.

Čitajte i PUŠTEN SNIMAK MAJE I JANJUŠA U KREVETU! Aneli čupala kosu sa glave, Stanislav zanijemio od šoka, UHVAĆENI NA DJELU!

Aneli Ahmić, jedna od učesnica rijalitija, nije mogla da pretpostavi da će se Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ponovo zbližiti. Sumnjala je u Janjuševa osjećanja prema bivšoj djevojci, a nedavni događaj je dodatno poljuljao njeno povjerenje.

Naime, tokom emisije “Gledanje snimaka”, takmičari su imali priliku da vide klip u kom je Janjuš nasamario Maju, dok je ona uživala u njegovim forama i flertu. Ovaj snimak je posebno pogodio Aneli, koja je ranije imala nesuglasice sa starletom, ali su sklopile primirje kada je Aneli zatrudnila.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/naj-portal.com/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS