calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG HYPE TV PROGRAM ZA SRIJEDU 3. JUN 2024. GODINE! U “Pretresu” Milena Ćeranić odgovara na sve MISTERIJE! Sve o superćelijskim olujama: Kako nastaju i kakvu štetu mogu napraviti TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U CRVENU HALJINU! Pjevačica danas slavi rođendan, a čestitke samo pljušte! (FOTO) Nevrijeme prouzrokovalo probleme: Poplavljene kuće i dvorišta u Banjaluci SVE PUCA, UVUKAO JOJ SE… ŠA I MIONA U VRELOJ AKCIJI! Poslije svađe, sve je slađe! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Nemoj mi teških tema dok jedem! “NE ZANIMAJU ME HEJTERI” (VIDEO) Ljubav i novac stižu u julu za ova četiri horoskopska znaka

“CAR MI JE BLOKIRAN, NE VOLIM DA GA VIDIM!” Marijana Zonjić ŽESTOKO OPLELA po Filipu, poslala mu jednu poruku (VIDEO)

Objavio: RHT
28/06/2024 6:00 PM

CAR MI JE BLOKIRAN

Marijana Zonjić Foto:Hypetv

Marijana Zonjić gostovala je u emisiji Karte na sto autorke i voditeljke Kristine Didanović.

Pjevačica i bivša rijaliti učesnica govorila je o Filipu Caru sa kojim je nekada bila u kratkoj vezi.

“Da mogu, izbrisala bih sve ljubavne odnose i rijaliti prijateljstva koje sam imala. Kao gumicom bih obrisala i klipove sa Youtubea”, rekla je Marijana i bliže objasnila situaciju u rijalitiju.

“Rijetko baš možeš tamo naći prijateljstvo, a pogotovo ljubav. To je sve iz neke koristi i zbog kadra. Samo da si u centru pažnje. Rijetko šta je iskreno, a što se tiče ljubavi, upoznala sam sebe u nekom svjetlu koje mi nije bilo poznato. To nisam ja”, nastavila je Zonjićeva.

Ona se takođe dotakla i odnosa sa Markom Osmakčićem, koji joj je ostao u lijepom sjećanju.

“Njega bih stvarno izdvojila. Samo njega”, kaže Marijana, ali je dodala kako ju je Osmakčić ipak povrijedio.

Foto Hypetv

Voditeljka je upitala pjevačicu da li je čestitala Filipu Caru što je dobio dijete sa Aleksandrom Nikolić.

CAR MI JE BLOKIRAN

“Ne, meni je ta osoba blokirana. Ne volim da ga vidim, ni da mi izlazi negdje na mrežama, ja sve blokiram. Zbog svega što se izdešavalo sa mojom drugaricom, pamtim ga po lošim stvarima zbog rijalitija. To je lijepa stvar i treba svakom čestitati, pa sve i da je najgori čovjek. Ovim putem čestitam, ali više Aleksandri”, oštra je bila Nikolićeva, a šta je još rekla pogledajte u videu u nastavku.

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS