calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG HYPE TV PROGRAM ZA SRIJEDU 3. JUN 2024. GODINE! U “Pretresu” Milena Ćeranić odgovara na sve MISTERIJE! Sve o superćelijskim olujama: Kako nastaju i kakvu štetu mogu napraviti TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U CRVENU HALJINU! Pjevačica danas slavi rođendan, a čestitke samo pljušte! (FOTO) Nevrijeme prouzrokovalo probleme: Poplavljene kuće i dvorišta u Banjaluci SVE PUCA, UVUKAO JOJ SE… ŠA I MIONA U VRELOJ AKCIJI! Poslije svađe, sve je slađe! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Nemoj mi teških tema dok jedem! “NE ZANIMAJU ME HEJTERI” (VIDEO) Ljubav i novac stižu u julu za ova četiri horoskopska znaka

SJEVERNA KOREJA POGUBILA MLADIĆA OD 22 GODINE ZBOG GLEDANJA FILMOVA! Kazna izvršena javno

Objavio: RHT
28/06/2024 5:45 PM

Sjeverna Koreja pogubila mladića

Sjeverna Koreja pogubila mladića/Photo: Profimedia


Prema Izveštaju o ljudskim pravima Sjeverne Koreje za 2024. godinu, objavljenom od strane Ministarstva za ujedinjenje Južne Koreje, javno je iznešeno svedočanstvo o pogubljenju 22-godišnjeg mladića iz provincije Južni Hvanghe. Razlog pogubljenja bio je navodno gledanje 70 južnokorejskih pjesama, kao i tri filma, što je bilo u suprotnosti sa zakonom iz 2020. godine koji zabranjuje “reakcionarnu ideologiju i kulturu”.

Postoje i drugi bizarni primjeri kažnjavanja

Osim ovog slučaja, Gardijan izveštava o drugim primjerima kažnjavanja u Severnoj Koreji, uključujući i kazne za nošenje bijele haljine na vjenčanjima, nošenje naočara za sunce, konzumiranje alkohola iz čaša za vino, kao i nošenje mlade od strane mladoženje. Sve ove radnje su smatrane južnokorejskim i podložne su strogim kaznama.

Zabrana južnokorejske muzike samo je jedan dio šire kampanje koja ima za cilj zaštitu Severnokorejaca od uticaja zapadne kulture. Ova kampanja je započeta za vrijeme vladavine Kim Džong Ila, a intenzivirana je pod vlašću njegovog sina, Kim Džong Una. Stručnjaci ističu da bi dopuštanje južnokorejske popularne kulture da se proširi u sjevernokorejsko društvo moglo predstavljati ozbiljnu prijetnju ideologiji koja zahtjeva apsolutnu lojalnost dinastiji Kim, koja vlada zemljom od njenog osnivanja 1948. godine.

Pročitajte i: Severina snimila pjesmu s Jalom i Bubom. Severina Vučković je s bh. reperima Jalom Bratom i Bubom Corellijem snimila pjesmu “Aritmije”.

Foto: Printscreen Instagram

Ona se našla na njihovom novom albumu “GOAT Season Part Two”.

Urami me, pohrani me na oronuli zid u stari atelje. Uzmi me, sve zabrani mi. Kao ranije, sahrani mi želje”, dio je teksta. Jala i Buba su napisali tekst, a na muzici su sarađivali s Klijentom. Sudeći prema komentarima na YouTube, ovaj singl je puni pogodak.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.K.H)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS