calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG HYPE TV PROGRAM ZA SRIJEDU 3. JUN 2024. GODINE! U “Pretresu” Milena Ćeranić odgovara na sve MISTERIJE! Sve o superćelijskim olujama: Kako nastaju i kakvu štetu mogu napraviti TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U CRVENU HALJINU! Pjevačica danas slavi rođendan, a čestitke samo pljušte! (FOTO) Nevrijeme prouzrokovalo probleme: Poplavljene kuće i dvorišta u Banjaluci SVE PUCA, UVUKAO JOJ SE… ŠA I MIONA U VRELOJ AKCIJI! Poslije svađe, sve je slađe! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Nemoj mi teških tema dok jedem! “NE ZANIMAJU ME HEJTERI” (VIDEO)

Džejla Ramović opet slavi: Trudna je, stiže djevojčica

Objavio: RHT
28/06/2024 5:30 PM

Džejla Ramović opet slavi: Trudna je

Pjevačica Džejla Ramović će dugo pamtiti 2024.

Džejla Ramović opet slavi: Trudna je/Foto: Instagram

Pjevačica je nedavno saznala da će postati tetka, pošto je njena sestra Šejla saopštila da je trudna.

Tek što je procesuirala tu vijest, stiže još jedna lijepa.

Trudna je i druga Džejlina sestra – Lejla.

Influenserka i njen suprug Dino su na Instagramu objavili snimak uz čiju su pomoć pratiocima predočili najljepšu vijest.

Već je poznato i da će na svijet stići djevojčica.

“Volim vas”, komentarisala je Džejla sestrin snimak.

Čitajte i PUŠTEN SNIMAK MAJE I JANJUŠA U KREVETU! Aneli čupala kosu sa glave, Stanislav zanijemio od šoka, UHVAĆENI NA DJELU!

Aneli Ahmić, jedna od učesnica rijalitija, nije mogla da pretpostavi da će se Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ponovo zbližiti. Sumnjala je u Janjuševa osjećanja prema bivšoj djevojci, a nedavni događaj je dodatno poljuljao njeno povjerenje.

Naime, tokom emisije “Gledanje snimaka”, takmičari su imali priliku da vide klip u kom je Janjuš nasamario Maju, dok je ona uživala u njegovim forama i flertu. Ovaj snimak je posebno pogodio Aneli, koja je ranije imala nesuglasice sa starletom, ali su sklopile primirje kada je Aneli zatrudnila.

Maja je pružila podršku Aneli kada se vratila u rijaliti nakon prekida trudnoće, osudivši Janjuša i prisjećajući se njihove prošlosti. Međutim, sada mnogi komentarišu Majin flert sa Janjušem kao izdaju Aneli. Aneli je shvatila da Janjuš i dalje gaji osjećanja prema Maji, što je dodatno pogoršalo njihov odnos.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/cdm.me/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS