calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO)

SVI GLEDAJU U DETALJ NA RUCI SINA DRAGANE MIRKOVIĆ: Zgodni Marko RASPAMETIO javnost, evo šta su svi odmah zapazili (FOTO)

Objavio: RHT
27/06/2024 11:15 PM

Svi gledaju u detalj na ruci sina Dragane Mirković

Marko Bijelić, sin poznate pjevačice Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, ponovo je privukao pažnju javnosti svojim posljednjim postom na društvenim mrežama. Ovoga puta, mladi Bijelić je izazvao lavinu komentara pokazujući svoju brojanicu na ruci, što je izazvalo različite reakcije među njegovim pratiocima.

Svi gledaju u detalj na ruci sina Dragane Mirković/Foto: Instagram

Nedavno, Marko je javno kritikovao Austrijance zbog nedovoljnog okretanja Bogu, a ovim gestom je, kako se čini, želio da pokaže svoju predanost vjeri. Ova promjena u njegovom javnom izražavanju stavova izazvala je mnogo reakcija i spekulacija među njegovim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Inače, Marko Bijelić nije stranac kada je u pitanju pokazivanje luksuznog načina života. Često dijeli fotografije “bijesnih” automobila koje vozi, luksuznih destinacija koje posjećuje, kao i skupocjenih pića koja konzumira, ali i svog izvajanog tijela tokom intezivnih treninga.

Pored toga, sin folk zvijezde pravi je miljenik žena. To pokazuje i snimak koji je nedavno osvanuo na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter). Naime, Marko je posjetio jedan od nastupa svoje majke i odlično se zabavljao, a djevojke ga nisu ostavljale na miru. Kao i Dragana, Bijelić je strpljivo pozirao sa svima koji su to željeli. Dok je njegova majka publiku bacala u trans svojim hitovima.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS