calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO)

TARU STOJANOVIĆ ZARUČIO AFROAMERIKANAC! Pjevačica rekla “da” dugogodišnjem dečku! (FOTO)

Objavio: RHT
27/06/2024 10:00 PM

Zvone svadbena zvona

Tara Stojanović (22), pjevačica koja se proslavila u takmičenju “Pinkove zvezdice”, zaručila se sa svojim dugogodišnjim dečkom.

Zvone svadbena zvona/ FOTO: PRINTSCREEN/IAMTTARRA / INSTAGRAM

Mlada muzičarka se fotografijom prstena pohvalila putem društvenih mreža Instagram i TikTok. Objavila je fotku na kojoj je naznačila da je rekla “da”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Tara Stojanovic (@iamttarra)

Komentari ispod posta samo su se nizali, a većinom su to bile čestitke i najljepše želje upućene svježe zaručenom paru.

Inače, Stojanovićeva se, po svemu sudeći, pomirila sa dugogodišnjim izabranikom, sa kojim, kako je ranije govorila u medijima, planira mnogo djece, ali i da jedno drugom često prave ljubomorne scene.

Tara polako, ali sigurno gradi svoju karijeru, a javnost je već imala priliku da upozna njenog dečka koji je Afroamerikanac.

Kako prenose mediji, fanovi su saznali da se njen momak zove Dejvid Ojona, da dolazi iz Kenije i da se bavi košarkom i muzikom. Ono što je mnoge iznenadilo je i da on pomalo govori srpski, te je povremeno ubacivao i poznte riječi i izraze.

Par je u jednom snimku odgovarao na 22 pitanja i na većinu je dao tačne odgovore, čime su potvrdili da se veoma dobro poznaju.

Neka od pitanja, između ostalog, ticala su se njihovih planova u budućnosti, pa i toga da li žele da osnuju porodicu.

Pročitajte i: “MILION PUTA SE OPEČEM I RAZOČARAM” Usred MEDIJSKOG RATA Dejana i Cara, oglasila se Aleksandra Nikolić.

Filip Car je gostovao u emisiji “SHOWBLIZ” kada je ugostio bliznakinje Miljanu i Nevenu Arsić u Crikvenici. Tada je žestoko potkačio Dejana Dragojevića. CIJELU EMISIJU GLEDAJTE KLIKOM OVDJE.

Foto:Hypetv/youtube printscreen/zadruga official

Nakon nekoliko dana bliznakinje su uradile intervju sa Dejanom Dragojevićem kako bi objektivno dobile obje strane priče. Budući da se izjave Cara i Dejana ne slažu. Čak su i totalno suprotne.

Dejan je u intervjuu žestoko uzvratio Caru, a tokom dana se oglasila i Aleksandra Nikolić.

Naime, spekuliše se da su Aleks i Car raskinuli nakon njegovog gostovanja u emisiji “Showbliz” budući da su se otpratili sa društvenih mreža.

Ovo je šokiralo mnoge, s obzirom da je Filip dobio samo riječi hvale kada je govorio o svojoj kćerki Leoni Car. Ali i partnerki sa kojom je dobio nasljednicu, Aleksandri Nikolić.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS