calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom!

EKSKLUZIVNI INTERVJU NIVES CELZIJUS! HYPETV u Zagrebu “Zazvonio mi je telefon i to je bio Saša Mirković!”

Objavio: RHT
27/06/2024 6:45 PM

EKSKLUZIVNI INTERVJU NIVES CELZIJUS!

Ekipa HYPE televizije uputila se u Zagreb, kako bi uradila prvi ekskluzivni intervju sa Nives Celzijus.

Podsjetimo, direktor i vlasnik Hype televizija i produkcije HYPE PRODUCTION, Saša Mirković je nedavno objavio spektakularne vijesti o početku najvećeg rijalitija na Balkanu i u regionu “IMANJE”

Foto:Hypetv

Kao prvi voditeljski par ovog rijaliti formata koji već ruši sve granice, a nije ni počeo, direktor Mirković je imenovao Dejana Dragojevića Nives Celzijus.

Ovim povodom ekipa Hype televizije se uputila u Zagreb gdje nas je dočekala Nives:

“BILA SAM SKEPTIČNA”

Nives je otkrila ekskluzivno za Hype kako je izgledao taj razgovor sa direktorom i vlasnikom Hype produkcije i televizije Hype Sašom Mirkovićem. Kao i da je bila skeptična jer se nikada nije oprobala u ovako velikom projektu kao što je rijaliti “IMANJE”.

“JA SAM SRPKINJA PORIJEKLOM!”

Pored toga, Nives se osvrnula na svoje djetinjstvo. Priznala je da je najljepše trenutke svog života provela sa bakom i dedom na Lovćenu.

Volim da se zezam sa mamom da sam ja seosko dijete, iako sam rođena usred Zagreba”, šalila se Nives.

Foto:hypetv Nives Celzijus
Foto:hypetv Nives Celzijus

“IMAM POZITIVNU TREMU”

Nives nam je otkrila i da ima pozitivnu tremu. Kao i da nije bila sigurna kako će se snaći budući da su ljudi u Srbiji srčaniji, glasniji:

“Prvo sam pitala da li je moj narativ dovoljno dobar za temperamentnu Srbiju?”, rekla je Nives kroz smijeh.

Naposlijetku uputila je poruku svim gledaocima ali i budućim učesnicima najvećeg rijaliti formata na Balkanu i u regionu.

CIJELI INTERVJU SA NIVES CELZIJUS EKSKLUZIVNO PRVI PUT IZ ZAGREBA POGLEDAJTE NA YOUTUBE KANALU HYPE TELEVIZIJE U 20 h NA LINKU ISPOD TEKSTA:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS