calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) ŠA SAZNAO ŠTA SU MIONA I STANISLAV RADILI U HOTELU! Sve mu priznala, i to u lice, Nenad na ivici nervnog sloma! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE!

“SUJETAN JE, NEIŽIVLJEN I PUN KOMPLEKSA!” Dejan Dragojević nikad žešće PROZVAO FILIPA CARA!

Objavio: RHT
27/06/2024 11:00 AM

Dragojević nikad žešće PROZVAO CARA

dejan dragojevic
Foto:Hype

Naš voditelj Dejan Dragojević dao je izjavu za Hype i odgovorio Filipu Caru na šokantne riječi koje je uputio tokom nedavno emitovane emisije “ShowBliz” koju možete pogledati OVDJE.

Dragojević nikad žešće PROZVAO CARA

Dragojević je opisao hit scenu kako je sreo bivšu djevojku Aleksandru Nikolić i oca njenog djeteta Filipa Cara u blizini Kalemegdana. Nakon toga riješio je da oplete po Filipu.

“Radim na televiziji i mogao sam to da ispričam, ali on je htio da sve preduhitri i sklopio je priču koja bi njemu odgovarala i koja njemu pumpa ego. Mislim da mu je krivo što me tad nije zaustavio, ne da bi se potukao. Nego da se zaustavi. Sujetan je, pun kompleksa i neiživljen. On bi sada ponovo došao u Beograd na isto mjesto u isto vrijeme gdje ja prolazim. Ja tu inače svaki put prolazim jer radim od 10, pa me možeš vidjeti u pola 10 tu“ – ispričao je Dejan.

Takođe, pozvao je Filipa da dođe da se druže.

“Naleti batice. Možemo nešto pojesti i popiti”, rekao je Dejan našim bliznakinjama Miljani i Neveni Arsić. Detaljnije u nastavku.

Nina Kovačević s Pinka pijana udarila dijete na pješačkom

Pročitajte i: Nina Kovačević s Pinka pijana udarila dijete na pješačkom prijelazu, imala jedan promil alkohola u krvi!?

Od sinoć je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama saobraćajna nesreća koju je u Beogradu navodno skrivila producentkinja Pinka TV-a Nina Kovačević.

Nina Kovačević s Pinka pijana udarila dijete na pješačkom prijelazu / Foto: Facebok

Pijana Nina Kovačević udarila automobilom tirejdžerku

Ona je, navodno, na pješačkom prijelazu udarila petnaestogodišnju tinejdžerku.

– Jao brate, evo nose je – rekao je slučajni prolaznik, koji se odmah nakon nesreće našao na licu mjesta, te dodao:

– Da li je živa… Na praznoj ulici je udarila, ne mogu da vjerujem. Na prelazi… Bio sam tu…

Više saznajte OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS