calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NIKAD NE PLJUJ IZ TANJIRA IZ KOG SI JEO!” Reper opleo po Tanji Savić: ESTRADNI RAT u jeku! Stanislav otkrio Mioni svoje planove: HTIO SAM DA TE ZAPROSIM, SVE JE BILO ORGANIZOVANO “Dalila se TAJNO UDALA?! Uskoro dobija SINA?!” Ekskluzivno! ŠOK prognoze Ivke Numerolog! (VIDEO) MAJI MARINOVIĆ ISPALE GRUDI Starleta pokazala previše! Poznatog DJ-a bivša tuži za osvetničku pornografiju, on sve negirao SASLUŠANJE KLJUČNOG SVJEDOKA O UBISTVU MALE DANKE! Vidio osumnjičene kako bacaju njeno tijelo na deponiju? PEH NA NASTUPU?! SNIMAK SVE ŠOKIRAO! Karleuša nastupila poslije ponoći, niko nije očekivao ovo! (VIDEO) UPOZORENJE: Od sutra moguće poplave zbog obilnih padavina “MOŽE MILJANA DA SE UDAJE, ali Željka NE SMIJE DA VODI OD MENE!” Marija Kulić o unuku i kćerkinom ABORTUSU: “Pila je lijekove koje nije smjela!” (VIDEO) Policija od danas koristi body kamere u Sarajevu Ognjenova Mina “zaradila” POLA MILIONA! Sve otkrila i dala obećanje: To joj čak NIJE NI PROFESIJA HOĆE LI MAJA TUŽITI DOKTORA ZBOG IZDEFORMISANE ZADNJICE? Nova fotografija je skandalozna ČISTAČICE SA DŽOGERIMA NA NASTUPU DRAGANE MIRKOVIĆ! Niko nije očekivao ovako nešto (FOTO) “IGRA ISTINE” STANISLAV PRIZNAO DA SVE RADI PLANSKI! Odao se u razgovoru sa Mionom “Vojaž i njemu slični NEĆE DOČEKATI NI KRAJ GODINE U ŠOUBIZNISU!” Karleuša DALA BRUTALNU LEKCIJU reperima i šokirala: “DILUJU D*OGU” NEUROHIRURG OTKRIO: ŠA MOŽE DOŽIVJETI MOŽDANI UDAR! Ima visok pritisak, a odbija lijekove

“TO JE BOLESNO!” Ekskluzivno! Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila u VEZI sa Bilalom?! (VIDEO)

Objavio: RHT
26/06/2024 5:00 PM

Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila sa Bilalom

Ana Jovanović stekla je ogromnu popularnost učešćem u jednom rijaliti programu.

Ova mlada dama ostavila je veliki trag svojim učešćem, te je stekla veliki broj fanova.

Foto: Hypetv

U posljednje vrijeme Ana se potpuno povukla iz javnosti u medijsku ilegalu, a njen privatni život ne prestaje da intrigira publiku.

Jovanovićeva je ugostila vrijednu ekipu HYPE televizije u svom kozmetičkom salonu u jednom beogradskom naselju.

U ekskluzivnom intervjuu otvorila je dušu na brojne teme, te je bez dlake na jeziku govorila o svom privatnom životu.

Foto: Hypetv

Zanimalo nas je i koji je razlog njenog povlačenja iz medija. Priznala nam je da se generalno smirila i povukla, te promijenila svoj život.

Svi mediji su pisali o njenoj vezi sa fudbalerom Bakirom Brajlovićem, bratom rijaliti učesnika Bilala Brajlovića. Priznala nam je da su oni raskinuli još prošle godine.

ANA: Mi smo raskinuli još prošle godine. Razišli smo se u normalnim okolnostima. Nismo ostali ni u kakvim odnosima, smatram da je tako i ispravno. Stavili smo tačku na taj odnos i to je to.

Foto: Hypetv

Morali smo da je pitamo i za jednu njoj jako tešku i bolnu temu, gubitak njene i Bakirove bebe. Priznala nam je da je to jedan od glavnih razloga njenog povlačenja u ilegalu.

Život joj se od tada skroz preokrenuo, a ona se promijenila potpuno kao ličnost. Jako teško je prošla ovaj period, ali sada se psihički podigla i trudi se da nastavi svoj život.

Ana Jovanović PRIZNALA da li je bila sa Bilalom

HYPE: Kako komentarišeš natpise da si bila sa Bilalom u tajnoj vezi?

Foto: Hypetv

ANA: A joj, da nije smiješno bilo bi tužno! Ja razumijem, novinar treba da napiše naslov i da bude kliktabilno, jasno mi je. Ali to je stvarno bolesno! Možda bi mi bilo drugačije da sam pročitala za nekog drugog to, ali kad se radi o meni… Ne nerviram se, navikla sam da se piše ružno o meni. Podržavala sam ga u rijalitiju, bila sam sa njegovim bratom… Oguglala sam na sve, ovdje sad i da se sruši avion ja bih samo rekla da se sklonimo. Stvari se dešavaju neočekivano, zašto da se nerviram, šta je tu je.

Šta je još Ana otkrila o najaktuelnijim rijaliti dešavanjima, ali i o svom životu pogledajte u intervjuu.

Cijeli ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS