calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JULI 2024: Iznenadni obrti pred Ovnovima, Blizanci “pršte” od ideja ZAŠTO MATORINI RODITELJI NE DAJU ANITINE LIČNE STVARI?! Hoće li morati intervenisati i policija? Ubica supruge plakao u Tužilaštvu: Evo šta je rekao tužiocu, otkriveno i šta je radio u Zagrebu Maja iskreno o svom odnosu sa Stanislavom: Dala sam sve od sebe! Ema Radujko na nastupu ZAJAHALA BIKA: Suknja se podigla, pa pokazala više nego što treba Juli počinje “čudnim” događajima, najviše će pogoditi dva znaka horoskopa ASMIN ISKEŠIRAO PRAVO BOGATSTVO ZA OVO! Stanija pokazala u kakvom luksuzu uživaju, pa poručila: Na mjestu zločina! Španija izbacila Gruziju i zakazala spektakularan okršaj u četvrtfinalu JEDVA ČEKAM “IMANJE”: Iva Grgurić hoće da MUZE KRAVU! Najavila URNEBESNO takmičenje sa bliznakinjama “Ko šta izmuze, to pije!” (VIDEO) Crnogorska policija procesuirala suprugu napadača na ambasadu Izraela u Beogradu KARLEUŠA HITNO REAGOVALA ZBOG EME RADUJKO! Nije mogla više da izdrži, javno joj odgovorila! (FOTO) Nakon preokreta i produžetaka: Englezi srušili Slovačku za četvrtfinale ŠA NE PRESTAJE DA PIJE ZBOG MIONE I STANISLAVA! Reper ne može da dođe sebi, “tuče” po alkoholu od jutros! “VIŠE NE POSTOJI MIHAJLO” Šokantna izjava Vojaža, ovo niko nije očekivao, fanovi zabrinuti, evo šta ga je razočaralo! MNOGA IZNENAĐENJA ZA NOVU SEZONU! Saša Mirković se oglasio sa luksuzne jahte u Hrvatskoj pa najavio SPEKTAKL Đovani Bajramović: “Lukas pravi koncert na Marakani, želja mi je Arena pa da UMREM”

“PORAĐAM SE, UMIREM OD BOLOVA I SAOPŠTAVAJU MI DA IMAM TUMOR” Teška životna priča najstarije sestre Nataše Bekvalac!

Objavio: RHT
26/06/2024 12:15 PM

Teška životna priča najstarije sestre Nataše Bekvalac

photo:printscreen/instagram/draganabekvalac72

Najstarija sestra Nataša Bekvalac, Dragana, progovorila je o teškom periodu života.

Naime, Dragana je otkrila da je na dan kada je rodila kćerku Zoi saznala da ima tumor.

Teška životna priča najstarije sestre Nataše Bekvalac

– Znate kako je bilo?! Bombardovanje… 11. 4. 1999. nisam nikada mogla da pišem o ovom periodu mog života. Jedan je od težih. Muž u vojsci, tata ostaje u Srbiji, a mi žene same odlazimo u Loveč jer je tata tamo bio fudbalski trener. Pošto sam u devetom mjesecu, pozlilo mi je u avionu, slijećemo i hitan porođaj… Ostajem sama u bolnici među nepoznatim ljudima, ne znam jezik, ostavljaju me ne misleći da ću se za pola sata poroditi. Ranije dosta… I tada kreće pakao.

– Ona je jedino bila dobro… Moja Sara. Umirem lagano od bolova i još mi saopštavaju da imam tumor na pankreasu i akutni pankreatitis. Ok. Postporođajna depresija slijedi i neću više ništa. Neću ni da živim… Poslije dvije nedjelje prihvatam nju i tada kreće moj rolerkoster sa Zoi. Kako ona kaže: “Majka, ja ne znam šta ti više nije jasno”, kada je bilo šta pitam…

photo: printscreen/instagram/draganabekvalac72

“Pa nisi me rodila kada treba, a ne nešto drugo”, i neka…. Volim što je svoja, volim što zna šta neće, obožavam što je uradila sve ono što ja nisam smjela, što mi je kao mala rekla: “Hoću samo onako kako ja hoću, slagala se ti ili ne”…

“Bilo je teško, a danas sam ponosna majka”

Dragana je istakla da su žene veoma jake i da je ponosna na samu sebe.

– Bilo je teško, ali sam danas ponosna majka jedne samostalne, hrabre, inteligentne djevojke, jedne velike umjetničke duše, prvenstveno ispravne i jake žene – napisala je sestra Nataše Bekvalac prošle godine na Instagramu.

Inače, Dragana je danas uspješna preduzetnica, i ima dvije kćerke sa suprugom Mihajlom Šekularcem. A iako gazi šestu deceniju izgleda nevjerovatno i dobija brojne komplimente na račun svog izgleda.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS