calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

“Anđela je RASTURAČICA BRAKOVA?!” Ekskluzivno! Ana Jovanović RASKRINKALA Đuričićku?! (VIDEO)

Objavio: RHT
25/06/2024 9:40 PM

Anđela Đuričić je RASTURAČICA BRAKOVA?!

Ana Jovanović stekla je ogromnu popularnost učešćem u jednom rijaliti programu.

Ova mlada dama ostavila je veliki trag svojim učešćem, te je stekla veliki broj fanova.

Foto: Hypetv

U posljednje vrijeme Ana se potpuno povukla iz javnosti u medijsku ilegalu, a njen privatni život ne prestaje da intrigira publiku.

Jovanovićeva je ugostila vrijednu ekipu HYPE televizije u svom kozmetičkom salonu u jednom beogradskom naselju.

U ekskluzivnom intervjuu otvorila je dušu na brojne teme, te je bez dlake na jeziku govorila o svom privatnom životu.

Anđela Đuričić je RASTURAČICA BRAKOVA?!
Foto: Hypetv

Zanimalo nas je koji je razlog njenog povlačenja iz medija. Priznala nam je da se generalno smirila i povukla, te promijenila svoj život.

Morali smo da se dotaknemo i rijaliti aktuelnosti i bivših učesnika.

Anđela Đuričić je RASTURAČICA BRAKOVA?!

Poznato je da je Ana ranije žestoko kritikovala Anđelu Đuričić i nazvala je „rasturačicom brakova!“ Jovanovićeva je u nekoliko intervjua tvrdila da zna da je Anđela „rasturala brakove“ i prije rijaliti romanse sa Zvezdanom Slavnićem.

Foto: Hypetv

Upitali smo je kakvo mišljenje ima o Anđeli sada, te odakle ona zna te informacije. Pitali smo je da li je to saznala od Mateje Matijevića, sa kojim su obje bile povezivane.

Ana je negirala da joj je Mateja rekao ovu informaciju, ali nije željela da otkrije od koga je ovo saznala.

„Ja kada o nekom pričam, vodim računa o kome i kako pričam. Što se toga tiče ja sam je više tako podbola. Da sam htjela sve da iznesem, od A do Š, naravno da bih sjela i rekla. Ali to je prosto onako: „smiri se malo!“

Anđela Đuričić je RASTURAČICA BRAKOVA?!
Foto: Hypetv

HYPE: Da li znaš puno njenih tajni?

ANA: „Da znam, ali mene to prosto ne interesuje. Ona se toliko bavila tuđim životima i moralisala, a na kraju šta je ona ispala. Svako zaviruje u tuđe dvorište, a haos u svom ne čisti.

Jovanovićeva je prokomentarisala i tračeve o potencijalnom pomirenju Zvezdana i Anđele.

Cijeli ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS